Αποσύρθηκε ο Ρίκι Λάμπερτ!

Στην ηλικία των 35 ετών και έχοντας μείνει δίχως ομάδα από το καλοκαίρι κι έπειτα, ο Ρίκι Λάμπερτ αποφάσισε να βάλει τέλος στην επαγγελματική του καριέρα στο ποδόσφαιρο! «Θα απολαύσω τον ελεύθερο χρόνο μου, αλλά θέλω ν' ασχοληθώ ξανά με το ποδόσφαιρο» ανέφερε στη δήλωσή του.  



Αποσύρθηκε ο Ρίκι Λάμπερτ!

Ο Άγγλος επιθετικός, που έχει να θυμάται τρομερές στιγμές με τη Σαουθάμπτον, που κατάφερε να κάνει ένα μεγάλο όνειρο πραγματικότητα με τη συμμετοχή στη Λίβερπουλ αλλά και βρέθηκε στην εθνική ομάδα της Αγγλίας, δεν θέλησε να συνεχίσει κάπου όπου το επίπεδο θα ήταν χαμηλότερο από αυτό που έχει συνηθίσει.

Η Κάρντιφ ήταν η τελευταία του ομάδα, τη σεζόν 2016-2017 και μη έχοντας βρει κάτι άλλο για να συνεχίσει, αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στη δήλωσή του:

«Αισθάνομαι πολύ τυχερός που κατάφερα να βρεθώ για πολλά χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου. Είχα αρκετά σκαμπανεβάσματα στην καριέρα μου, εκπροσώπησα ομάδες όπως οι Σαουθάμπτον, Λίβερπουλ και έπαιξα και για την εθνική ομάδα της πατρίδας μου σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Ήταν από τα πιο τρελά όνειρά μου. Η συμμετοχή και το σκοράρισμα με την εθνική ομάδα είναι η στιγμή για την οποία είμαι περισσότερο περήφανος απ' οτιδήποτε άλλο στην καριέρα μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους και ειδικά αυτούς της Σαουθάμπτον όπου απήλαυσα τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου και είχα ιδιαίτερη σχέση με τον κόσμο και το κλαμπ. Είμαι ευγνώμων προς όλους τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια.

Ευχαριστώ την οικογένειά μου και τους φίλους μου που ήταν κοντά μου, ειδικά τη σύζυγό μου, Έιμι.

Θα απολαύσω τον ελεύθερο χρόνο μου γιατί θέλω να είμαι καλός πατέρας και σύζυγος για την οικογένειά μου. Στο μέλλον ευελπιστώ να βρεθώ ξανά στο ποδόσφαιρο που μου έχει δώσει τόσα πολλά...».