Έβερτον-Απόλλων Λεμεσού (preview)

Την πρώτη της νίκη στην φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ επιζητά απόψε η Έβερτον, η οποία στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής, υποδέχεται απόψε στις 22:05, στο «Γκούντισον Παρκ» τον Απόλλωνα Λεμεσού. 



Έβερτον-Απόλλων Λεμεσού (preview)

Ζητείται ανάκαμψη, από το συγκρότημα του Ρόναλντ Κούμαν. Τα «ζαχαρωτά», μετά την ήττα από την Αταλάντα στην πρεμιέρα του θεσμού και έχοντας δυσκολευθεί να βγάλουν στο γήπεδο την εικόνα που μπορούν, αναζητούν το θετικό αποτέλεσμα και την... επανεκίννηση στα ευρωπαϊκά ύδατα. 

Απέναντι στην θεωρητικά αδύναμη ομάδα της Λεμεσού, ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ θέλει να κάνει «σεφτέ» στον πέμπτο όμιλο της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης, ώστε να παραμείνει «ζωντανός», στο κυνήγι της πρόκρισης.

Πέραν των μακροχρόνια απόντων, Κόουλμαν, Μπάρκλει, Μπολασί, Μόρι και Ταρασάι, τα «ζαχαρωτά», στην αποψινή αναμέτρηση με τους Κύπριους, να έχουν τους υπόλοιπους παίκτες στην διάθεσή τους.

Πιθανές ενδεκάδες

Έβερτον: Στεκέλενμπουργκ, Μαρτίνα, Κιν, Γιαγκιέλκα, Χόλγκεϊτ, Γκεγιέ, Σνάιντερλεν, Ντέιβις, Ρούνεϊ, Ραμίρεζ, Σίγκουρτσον

Απόλλων Λεμεσού: Βαλέ, Ζοάο Πέδρο, Γιούστε, Ρομπέργκε, Ζάντερ, Αλέφ, Σακέτι, Ζακόλις, Ντα Σίλβα, Σκέμπρι, Μαγκλίκα