Μάντσεστερ Σίτι-Σαχτάρ Ντόνετσκ (preview)

Συνέχεια στις εντυπωσιακές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα θέλει να δώσει η Μάντσεστερ Σίτι, που στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ υποδέχεται απόψε στις 21:45 στο «Etihad» την Σαχτάρ Ντόνετσκ.



Μάντσεστερ Σίτι-Σαχτάρ Ντόνετσκ (preview)

Μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Φέγενορντ με σκορ 4-0 στο «Ντε Κάιπ» στην πρεμιέρα των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, οι «πολίτες» θέλουν να κάνουν το 2/2 κόντρα στην ομάδα του Πάολο Φονσένκα.

Οι «γαλάζιοι» του Μάντσεστερ, βρίσκονται σε εκπληκτική φόρμα, καθώς πραγματοποιούν εντυπωσιακές εμφανίσεις με επιβλητικές νίκες στα τελευταία τους παιχνίδια. Αυτό σκοπεύουν να κάνουν και απόψε, απέναντι στους πρωταθλητές Ουκρανίας.

Η ομάδα του Καταλανού τεχνικού, Πεπ Γκουαρδιόλα, πέραν του γνωστού προβλήματος που ακούει στο όνομα του αρχηγού της, Βινσέντ Κομπανί, έχει στην διάθεσή της όλους τους παίκτες και ενδέχεται να γίνει ροτέισον απέναντι στην Σαχτάρ, καθώς ακολουθεί και η δύσκολη αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Αγγλίας, Τσέλσι, στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.  

Πιθανές ενδεκάδες;

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Οταμέντι, Μεντί, Φερναντίνιο, Μπ. Σίλβα, Ντε Μπρόινε, Ντ. Σίλβα, Αγκουέιρο, Ζεσούς

Σαχτάρ Ντόνετσκ: Πιατόφ, Μπούτκο, Όρντετς, Ρατκίτσκι, Ισμάιλι, Φρεντ, Στεπανένκο, Μάρλος, Τάισον, Ντεντίνιο, Φερέιρα