Διέψευσε τις φήμες για Νιγηρία ο Έιμπραχαμ

Καμία δόση αλήθειας δεν έχουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Τάμι Έιμπραχαμ να φορά από εδώ και στο εξής το εθνόσημο της Νιγηρίας, σύμφωνα με την τοποθέτηση του ιδίου του ποδοσφαιριστή.



Διέψευσε τις φήμες για Νιγηρία ο Έιμπραχαμ

Ο επιθετικός της Σουόνσι (σ.σ. δανεικός από την Τσέλσι) έχει «υπηρετήσει» έως σήμερα τα Κ18, Κ19 και Κ21 συγκροτήματα των Άγγλων και δεν προτίθεται να διακόψει την πορεία του προς την αντρική ομάδα, διαψεύδοντας τις φήμες που ήθελαν το αντίθετο λόγω της νιγηριανής εθνικότητας του πατέρα του.

Ο ελπιδοφόρος φορ, ο οποίος γεννήθηκε στο Λονδίνο τον Οκτώβρη του 1997, τόνισε πως η συνάντηση που είχε το περασμένο Σάββατο με τον Αματζού Πίνικ (σ.σ. πρόεδρος Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου στην Νιγηρία) δεν σχετίζεται με τον ποδοσφαιρικό του μέλλον, κάτι που φρόντισε να γνωστοποιήσει άμεσα και στην FA.

«Με αφορμή κάποια σημερινά δημοσιεύματα, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως δεν σκοπεύω να αφήσω το εθνόσημο της Εθνικής Αγγλίας. Το γεγονός ότι συναντήθηκα με τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Νιγηρίας μετά την αναμέτρηση του Σαββάτου απέναντι στην Τότεναμ σχετίζεται με το γεγονός ότι διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον πατέρα μου αλλά οποιαδήποτε φήμη για το μέλλον μου στην Εθνική απέχει πολύ από την πραγματικότητα και έχω ήδη ενημερώσει την Ομοσπονδία πως παραμένω διαθέσιμος για ενδεχόμενη κλήση στο μέλλον» ανέφερε ο 19χρονος άσος.