Με πολλές αλλαγές και Ζουμά η Στόουκ

Τα σχέδιά του ενόψει αυριανής αναμέτρησης με την Μπρίστολ Σίτι, για τον τρίτο γύρο του Λιγκ Καπ, αποκάλυψε ο προπονητής της Στόουκ Μαρκ Χιούζ.



Με πολλές αλλαγές και Ζουμά η Στόουκ

Με πολλές αλλαγές και τον Κερτ Ζουμά στο βασικό σχήμα, αναμένεται να παραταχθούν οι «potters» στην τρίτη εν τάξει διοργάνωση της Αγγλίας, όπως δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Ουαλός τεχνικός, στην συνέντευξη τύπου, πριν τον αγώνα της ομάδας του με τους «robins» στο στάδιο «Άστον Γκέιτ».

Ο λόγος για τον οποίο ο Χιούζ επέλεξε τον νεαρό Γάλλο στόπερ, έχει να κάνει με το ότι δεν θα αγωνιστεί στην προσεχή σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Τσέλσι, καθώς έχει παραχωρηθεί δανεικός από τους «μπλε» όπου και υπάρχει και σχετικός όρος στο συμβόλαιό του.

Αναλυτικά ο προπονητής της Στόουκ δήλωσε ενόψει εκτός έδρας αναμέτρησης με Μπρίστολ Σίτι:  

«Υπάρχουν μερικοί παίκτες, για τους οποίους πιστεύουμε πως χρειάζεται να παίξουν στο αυριανό παιχνίδι, αλλά θα είμαστε δυνατοί. Είναι σημαντικό να προχωρήσουμε στην διοργάνωση και θέλουμε να έχουμε μια καλή σεζόν σε αυτή αν γίνεται. Ο Κερτ Ζουμά δεν μπορεί να παίξει το Σάββατο απέναντι στην Τσέλσι, και θα πάμε εκεί μια ισχυρή ομάδα, ώστε να τα πάμε καλά».