Κόντε: «Υπομονή με τον Αζάρ»

Τον λόγο για τον οποίο ο Εντέν Αζάρ αγωνίστηκε μόνο 33 λεπτά απέναντι στην Καραμπάκ, εξήγησε ο προπονητής της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε, μετά την λήξη του εμφατικού 6-0 της ομάδας του, απέναντι στους Αζέρους.

Advertisement
Κόντε: «Υπομονή με τον Αζάρ»

Υπομονή συνέστησε μεταξύ άλλων Ιταλός τεχνικός των «μπλε», για τον Βέλγο εξτρέμ, που προσπαθεί να βρει ξανά τους αγωνιστικούς του ρυθμούς μετά από έναν μακροχρόνιο τραυματισμό.

Συγκεκριμένα ο Αζάρ πέρασε αλλαγή στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης με την Καραμπάκ, στην θέση του Πέδρο, με τον Κόντε να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν έχει ξεκινήσει ακόμη βασικό τον διεθνή μεσοεπιθετικό από το Βέλγιο:

«Νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή μαζί του. Πρέπει να δώσουμε την δυνατότητα στον Εντέν να αναρρώσει, ώστε να είναι πλήρως σε φόρμα. Αυτή είναι η σωστή διαδικασία για αυτόν. Μην ξεχνάτε ότι στην ομάδα για την θέση αυτή υπάρχουν δυο παίκτες, ο Πέδρο και ο Γουίλιαμ», είπε, ενώ συμπλήρωσε:

«Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι που έχουμε ξανά τον Εντέν στην ομάδα.  Πρέπει να ηρεμίσουμε τώρα και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον παίκτη, αλλά και την ομάδα, αλλιώς θα τον θέσουμε ξανά σε κίνδυνο να τραυματιστεί».