«Καμία επαφή Άρσεναλ-Εζίλ από το Φεβρουάριο»

Καμία συζήτηση με τους ιθύνοντες της Άρσεναλ αναφορικά με την ανανέωση του συμβόλαιο του δεν έχει πραγματοποιήσει ο Μεσούτ Εζίλ από το Φεβρουάριο του 2017 και έπειτα, σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της «Bild».

Advertisement
«Καμία επαφή Άρσεναλ-Εζίλ από το Φεβρουάριο»

Σύμφωνα με τις εν λόγω πληροφορίες, το διάστημα εκείνο ο Γερμανός διεθνής δέχτηκε πρόταση ανανέωσης που περιελάμβανε ετήσιες αποδοχές της τάξεως των εννέα εκατομμυρίων ευρώ.

Τις συγκεκριμένες επαφές σταμάτησε λίγες ημέρες η ίδια η πλευρά των «κανονιέρηδων» καθώς τη δεδομένη χρονική στιγμή προηγείτο η εξέταση του ζητήματος που αφορούσε το μέλλον του Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο της ομάδας, του οποίου το συμβόλαιο εξέπνεε το καλοκαίρι που παρήλθε ενώ τα διάστημα εκείνο ο Αλσατός τεχνικός φέρεται να βρισκόταν σε επαφές με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Έκτοτε ο φάκελος του 28χρονου μεσοεπιθετικού δεν έχει ανοίξει. Το ισχύον συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018 και αν δεν υπάρξει προσέγγιση έως το τέλος του έτους, ο διεθνής άσος θα αποκτήσει τον Ιανουάριο το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με σύλλογο της αρεσκείας του.