«Έχουν μειονέκτημα οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ στην Ευρώπη»

Όπως και ο Αντόνιο Κόντε, έτσι και ο Ζοσέ Μουρίνιο, στάθηκε στο βαθμό που επηρεάζουν τις ομάδες που έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις οι αυξημένες απαιτήσεις και το υψηλό επίπεδο της Πρέμιερ Λιγκ και μίλησε (ακόμα μία φορά) για το ντεζαβαντάζ των Άγγλων σε σχέση με τους «μεγάλους» των άλλων πρωταθλημάτων.



«Έχουν μειονέκτημα οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ στην Ευρώπη»

«Η Ρεάλ Μαδρίτης αγωνιζόταν πέρυσι τον τελευταίο μήνα με τη δεύτερη ομάδα της και έφτασε φρέσκια στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Γιουβέντους είχε πάρει τον τίτλο την Ιταλία τρεις μήνες πριν το φινάλε και τον τελευταίο μήνα της σεζόν έκανε το ίδιο στο πρωτάθλημα.

Για τις αγγλικές ομάδες αυτό είναι αδύνατο. Συνήθως ο ανταγωνισμός στην Πρέμιερ Λιγκ είναι μεγάλος μέχρι το τέλος, ενώ δεν υπάρχει και διακοπή το χειμώνα. Οι άλλες χώρες έχουν χειμερινό διάλειμμα, όμως ξέρω τι σημαίνει αυτό για την κουλτούρα και την παράδοση εδώ. Το σέβομαι και το έχω αγαπήσει και εγώ. Δεν παραπονιέμαι πάντως. Έχουμε καλούς παίκτες στο ρόστερ μας και αν θεωρήσω πως κάποιος είναι κουρασμένος θα χρησιμοποιήσω άλλον» δήλωσε ο Μουρίνιο ενόψει της αυριανής (12/9) εντός έδρας αναμέτρησης με τη Βασιλεία για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.