Στα ζόρια η Τότεναμ

Το england365.gr αναλύει την κατάσταση με τον 8ο όμιλο του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, όπου η Τότεναμ είχε την πιο δύσκολη κλήρωση απ' όλους τους εκπροσώπους της Αγγλίας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.  



Στα ζόρια η Τότεναμ

Τα «σπιρούνια» μέσω της 2ης θέσης στην Πρέμιερ Λιγκ εξασφάλισαν την απευθείας είσοδό τους στην τελική φάση του θεσμού, έχουν πλέον μετακομίσει στο «Γουέμπλεϊ» και για τις εγχώριες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, έχουν αρχίσει και κάνουν μεταγραφές σε αυτές τις τελευταίες μέρες της διορίας, όμως η κληρωτίδα δεν τους χαμογέλασε καθόλου.

Για την ακρίβεια θα μπορούσε να πει κανείς ότι... ήταν και θυμωμένη με την Τότεναμ, την οποία έριξε στον «λάκο των λεόντων». Ρεάλ, Ντόρτμουντ και ΑΠΟΕΛ οι αντίπαλοι της ομάδας του Ποκετίνο...

Ρεάλ Μαδρίτης: Πόση ανάλυση και σχόλιο να χρειάζεται η ομάδα των 12 ευρωπαϊκών τροπαίων και του τρομερού Ζινεντίν Ζιντάν που έχοντας αναλάβει τη «βασίλισσα» από τον Ιανουάριο του 2016 την καθοδηγεί συνεχώς σε διακρίσεις; Οι «μερένγκες» είναι ομάδα που κανείς δεν θα ήθελε να βρει στο δρόμο του, όμως ατύχησε η Τότεναμ που όχι μόνο καλείται να κάνει υπέρβαση, αλλά... ένα θαύμα για να πάρει κάτι θετικό από τα δύο ματς με την Πρωταθλήτρια Ισπανίας. Μπορεί να είχε το... σήριαλ με τον Κριστιάνο μέσα στο καλοκαίρι, μπορεί να ειπώθηκαν και να γράφτηκαν πολλά για το μέλλον του Μπέιλ, αλλά δεν έφυγε τελικά κανείς από το BBC που συνεχίζει... ενωμένο και δυνατό για νέους τίτλους.

Μπορούσια Ντόρτμουντ: Ένα γήπεδο του οποίου την ατμόσφαιρα αξίζει να βιώσει κανείς για μια φορά στη ζωή του, αλλά όταν είσαι αντίπαλος των Βεστφαλών, σίγουρα πρέπει να υπολογίζεις και την ώθηση που δίνει ο κόσμος στη γερμανική ομάδα. Το σύνολο του Πίτερ Μπος, η μεγάλη αντίπαλος της Μπάγερν Μονάχου στη διεκδίκηση της Bundesliga κάθε χρονιά, αποκλείστηκε πέρυσι στους «16» της διοργάνωσης έπειτα από τα πολύ περίεργα παιχνίδια με τη Μονακό, με τον γερμανικό σύλλογο να έχει γίνει στόχος τρομοκρατικής ενέργειας ενός ανεγκέφαλου που τοποθέτησε βόμβες στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή. Υπάρχει το θέμα με τον Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος με τη συμπεριφορά του έχει προκαλέσει και τη δυσαρέσκεια των συμπαικτών του, όμως, η ποιότητα και η εμπειρία που έχει αποκτήσει πλέον η Ντόρτμουντ από την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, την κάνουν αντίπαλο... προς αποφυγή.

ΑΠΟΕΛ: Με τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο, οι Κύπριοι κατάφεραν γι' ακόμα μια φορά να βρεθούν στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Βέβαια, στο συγκεκριμένο γκρουπ είναι το απόλυτο αουτσάιντερ και κατά πιθανότητα – τουλάχιστον στην απόλυτα πρώιμη και θεωρητική ματιά του γκρουπ – η ομάδα που θα έχει απώτερο στόχο την 3η θέση. Συνάμα, όμως, στον ΑΠΟΕΛ θα προετοιμαστούν για παιχνίδια – εμπειρίες ζωής κόντρα σε Ρεάλ και Ντόρτμουντ και οι αξιοπρεπείς εμφανίσεις θα ανεβάσουν ακόμα περισσότερο το ευρωπαϊκό στάτους του συλλόγου που μπορεί να χαρακτηριστεί... μαθημένος στ' αστέρια και το σεντόνι.