Ρίχνει «γέφυρες» με Λίβερπουλ ο Κουτίνιο!

Την πρόθεση του Φιλίπε Κουτίνιο να… συμφιλιώσει ξανά με τη Λίβερπουλ, μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής του στην Μπαρτσελόνα, και να επιστρέψει στις επίσημες υποχρεώσεις της αποκαλύπτουν στη Βραζιλία!  



Ρίχνει «γέφυρες» με Λίβερπουλ ο Κουτίνιο!

Συγκεκριμένα ρεπορτάζ της «Estadao» αναφέρει ότι ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν φέρει καμία ευθύνη για την αναστάτωση που προκλήθηκε με το σίριαλ της μετακίνησής του στους Καταλανούς, ούτε είχε αποκλείσει στο μυαλό του τη πιθανότητα να ξαναφορέσει τη φανέλα των «κόκκινων»!

Το όλο… χάος των τελευταίων εβδομάδων οφείλεται στις κινήσεις των μάνατζέρ του και τις οδηγίες που παρείχαν εκείνοι στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος με τη σειρά του τις ακολουθούσε.

Πρόθεση, λοιπόν, του διεθνούς άσου είναι να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Λίβερπουλ και να αρχίσει να λογίζεται ξανά από τον Γιούργκεν Κλοπ έως μέλος της ομάδας. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, εφόσον όλα πάνε καλά, να τον δούμε ξανά να φορά την κόκκινη φανέλα μετά τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων, στην αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Etihad» (09/09)!

Να σημειωθεί ότι η «Estadao» είναι εκείνη που είχε αποκαλύψει πρώτη το αίτημα μεταγραφής που υπέβαλλε ο Κουτίνιο στη Λίβερπουλ, το οποίο στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε από τη διοίκηση.