Θα μιλήσει με Σάουθγκεϊτ ο Ρούνεϊ!

Μήπως το κεφάλαιο «εθνική Αγγλίας» δεν έκλεισε οριστικά για τον Γουέιν Ρούνεϊ; Ο επιθετικός της Έβερτον άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να φορέσει ξανά τη φανέλα των «τριών λιονταριών», αποκαλύπτοντας ότι σύντομα θα συζητήσει για όλα με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ!  



Θα μιλήσει με Σάουθγκεϊτ ο Ρούνεϊ!

Ο έμπειρος επιθετικός πραγματοποιεί εξαιρετική εκκίνηση με τα χρώματα της Έβερτον και λογικό να παραμένει στα υπ’όψη του προπονητή της εθνικής ομάδας.

Μάλιστα, ο Σάουθγκεϊτ βρέθηκε χθες (21/08) στο «Etihad» και είδε από κοντά τον Ρούνεϊ να σκοράρει σε βάρος της Μάντσεστερ Σίτι (1-1), γεγονός που – μετά και το γκολ της πρεμιέρας ενάντια στην  Στόουκ- δεν πέρασε απαρατήρητο!

«Θα δούμε τι θα γίνει. Αυτή τη στιγμή είμαι επικεντρωμένος στην Έβερτον. Σίγουρα θα μιλήσω με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ τις επόμενες μέρες. Θα έχουμε μια κουβέντα και θα δούμε τι θα γίνει», τα λόγια του αρχισκόρερ των «τριών λιονταριών»!

Να σημειωθεί ότι η τελευταία του συμμετοχή με τα εθνόσημο καταγράφηκε στις 11/11/2016, στη νικηφόρα αναμέτρηση σε βάρος της Σκωτίας (3-0).