Ιδιαίτερο χατ-τρικ για τον Γκράμπαν! (vid)

Μία... αξιοπερίεργη τριπλέτα τερμάτων σημείωσε στον αγώνα με τη Νόριτς ο επιθετικός της Σάντερλαντ, Λιούις Γκράμπαν.



Ιδιαίτερο χατ-τρικ για τον Γκράμπαν! (vid)

Ο δανεικός από την Μπόρνμουθ 29χρονος επιθετικός ήταν ο πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση του «Κάροου Ρόουντ» που ολοκλήρωσε σήμερα (13/8) τη δεύτερη αγωνιστική στην Τσάμπιονσιπ, μιας και πέτυχε τα δύο από τα τρία συνολικά τέρματα, τα οποία και έδωσαν την εκτός έδρας νίκη στις «μαυρόγατες» (3-1).

Ο Αγγλοτζαμαϊκανός στράικερ σκόραρε ένα γκολ και στην πρεμιέρα της δεύτερης κατηγορίας με αντίπαλο την Ντέρμπι Κάουντι δείχνοντας από την αρχή της σεζόν πως αναμένεται να συμβάλει καθοριστικά στην υλοποίηση του στόχου-επανόδου της ομάδας του.

Παρά, ωστόσο, την... ανεξίτηλη ποδοσφαιρική σφραγίδα που άφησε στο ματς αυτό, έγινε το πρόσωπο της αναμέτρησης και για έναν ακόμη λόγο.

Ο Γκράμπαν άνοιξε το σκορ του αγώνα στο 27’, ενώ (σκόραρε ενδιάμεσα, στο 60’, ο συμπαίκτης του, Έιντεν ΜακΓκίντι) διαμόρφωσε το 3-0 υπέρ του συνόλου του Σάιμον Γκρέισον στο 71’ γέρνοντας οριστικά την... πλάστιγγα υπέρ των φιλοξενουμένων.

Κι εκεί που ένα χατ-τρικ θα «έδενε» αρμονικά με τη σημερινή απόδοσή του, εντέλει, ο πρώην παίκτης των «καναρινιών» (Ιούλιος 2014-Ιανουάριος 2016) τα κατάφερε, όμως σε... λάθος εστία, μιας και στο 78’ ολοκλήρωσε κατά λάθος την περίεργη αυτή τριάδα τερμάτων στα δικά του δίχτυα προσπαθώντας να απομακρύνει μία επικίνδυνη φάση που είχαν δημιουργήσει οι γηπεδούχοι.

Βεβαίως, αν σε κάθε παιχνίδι πετυχαίνει από δύο τέρματα και η Σάντερλαντ αναδεικνύεται νικήτρια, ίσως και ο ίδιος ο Γκράμπαν να... χάριζε από ένα γκολ ως δώρο στους αντιπάλους του!

Στο 0:14, 0:55 και 1:02 τα τέρματα του Γκράμπαν