«Terrier» έως το 2019 ο Χέφελε!

Ανανεώσεων... συνέχεια για τη Χάντερσφιλντ, η οποία ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας για ακόμη δύο έτη με τον «στυλοβάτη» της αμυντικής της γραμμής, Μίκαελ Χέφελε.



«Terrier» έως το 2019 ο Χέφελε!

Οι ιθύνοντες των νεοφώτιστων στη μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας έκαναν ένα ακόμη... δώρο στους οπαδούς τους ενόψει της εκτός έδρας πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας (Σάββατο, 12/8), μιας και ανανέωσαν το συμβόλαιο του βασικού κεντρικού αμυντικού στο περυσινό σύνολο του Ντέιβιντ Βάγκνερ που πανηγύρισε την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Γερμανός στόπερ που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι (2016) από την Ντινάμο Δρέσδης κατέγραψε συνολικά 42 εμφανίσεις με 5 τέρματα τη σεζόν 2016-2017 σε Τσάμπιονσιπ (37-3), πλέι-οφς Τσάμπιονσιπ (3 -), Κύπελλο (1-2) και Λιγκ Καπ Αγγλίας (1 -) όντας ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της Τάουν στη θριαμβευτική πορεία της προς τα «μεγάλα σαλόνια».

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Ντέιβιντ Βάγκνερ, προπονητής και συμπατριώτης (Γερμανοαμερικανός) του 26χρονου σέντερ μπακ, επεσήμανε:

«Ο Μίκαελ ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο για εμάς την περυσινή σεζόν που προβιβαστήκαμε στην Πρέμιερ Λιγκ. Νομίζω πως όλοι μπορούν να διαπιστώσουν τη μεγάλη επιρροή που έχει στα αποδυτήρια και το πόσο καλός χαρακτήρας είναι. Αποτελεί τον ηγέτη μας εντός γηπέδου και κουβαλάει τις ευθύνες και των συμπαικτών του, κάτι που είναι και χαρακτηριστικό των παικτών που θέλουμε για να στελεχώσουν την ομάδα. Την περασμένη χρονιά έδειξε πως ταιριάζει στο στιλ του αγγλικού ποδοσφαίρου και τώρα η δοκιμασία που θα περάσει και αυτός και όλη η ομάδα είναι να καταφέρει να κάνει το μεγάλο βήμα στην Πρέμιερ Λιγκ».