Το μετάλλιο του Ζοσέ και ο όμορφος λόγος που το έδωσε (vid)

Το έχει κάνει ξανά στο παρελθόν και το έπραξε και μετά τον τελικό του Super Cup. Ο Ζοσέ Μουρίνιο χάρισε το μετάλλιό του σε έναν νεαρό οπαδό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την ήττα (2-1) από τη Ρεάλ Μαδρίτης στα Σκόπια κι είχε έναν πολύ όμορφο λόγο που το έκανε...



Το μετάλλιο του Ζοσέ και ο όμορφος λόγος που το έδωσε (vid)

Ο «special one» δεν κράτησε το αναμνηστικό της συμμετοχής της ομάδας του στο παιχνίδι της κατόχου του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι σ' εκείνη του Γιουρόπα Λιγκ, αφού το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό...

Αποχωρώντας από το γήπεδο, βρήκε πάνω από την είσοδο των αποδυτηρίων έναν πιτσιρικά με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» και του έδωσε το μετάλλιο, κάνοντας τον νεαρό φίλο της ομάδας του ευτυχισμένο.

Λίγο αργότερα και ερωτηθείς για την κίνησή του, είχε να πει:

«Πολλές φορές δεν τα κρατάω τα μετάλλια ακόμα κι όταν κερδίζω, οπότε φανταστείτε όταν χάνω... Εμένα αυτό το μετάλλιο θα πήγαινε απλά κάπου μέσα στο σπίτι μου, όμως για τον μικρό που του το έδωσα, σήμαινε όλο τον κόσμο εκείνη τη στιγμή.

Τον είδα, φορούσε μια φανέλα της ομάδας, δεν ξέρω από που μπορεί να ερχόταν, όμως ξέρω ότι για εκείνον είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό συγκριτικά με το πως το αντιλαμβάνομαι εγώ. Επαναλαμβάνω ότι δεν κρατάω τα περισσότερα μετάλλια ακόμα κι όταν κερδίζω, οπότε φανταστείτε όταν χάνω...».