Οι ενδεκάδες στο Ρεάλ-Γιουνάιτεντ

Τους 22 ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουν στον τελικό του Σούπερ Καπ Ευρώπης επέλεξαν οι προπονητές των δύο ομάδων. Παρόντες στην ενδεκάδα της Γιουνάιτεντ οι Λίντελεφ, Λουκάκου, Μάτιτς.



Οι ενδεκάδες στο Ρεάλ-Γιουνάιτεντ

Στην αναμέτρηση που θα αρχίσει σε λίγα μόλις λεπτά (21:45 ώρα Ελλάδος) και που θα λάβει χώρα στη «Philip II Arena» των Σκοπίων, ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο θα παρατάξει από την αρχή και τις τρεις καλοκαιρινές προσθήκες στο σύνολό του, δηλαδή, τους Βίκτορ Λίντελεφ, Ρομέλου Λουκάκου και Νέμανια Μάτιτς.

Από την αντίπαλη πλευρά, στον πάγκο παρέμεινε για την πρωταθλήτρια Ευρώπης ο πρώην «κόκκινος διάβολος» και σούπερ-σταρ της «βασίλισσας», Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ αντιθέτως, ο φημολογούμενος μεταγραφικός στόχος της Γιουνάιτεντ, Γκάρεθ Μπέιλ θα παίξει από την αρχή στο ματς, ένδειξη κατά τον Πορτογάλο τεχνικό του κλαμπ της Πρέμιερ Λιγκ πως ο παίκτης υπολογίζεται κανονικά από τους Μαδριλένους.

Ενδεκάδες

Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Μόντριτς, Κρόος, Μπέιλ, Μπενζεμά, Ίσκο.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Βαλένσια, Λίντελεφ, Σμόλινγκ, Νταρμιάν, Μάτιτς, Ερέρα, Πογκμπά, Μχιταριάν, Λουκάκου, Λίνγκαρντ.