Πεπ: «Θέλουμε χρόνο να φτάσουμε Ρεάλ, Μπαρτσελόνα»

Την άποψή του πως η Μάντσεστερ Σίτι χρειάζεται χρόνο, ώστε να έρθει στο ίδιο επίπεδο με την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε ο τεχνικός των «πολιτών», Πεπ Γουαρντιόλα κατά τη συνέντευξη Τύπου ενόψει του φιλικού ματς της Πέμπτης (27/7) απέναντι στη «βασίλισσα».



Πεπ: «Θέλουμε χρόνο να φτάσουμε Ρεάλ, Μπαρτσελόνα»

«Η ομάδα προσπαθεί να φέρνει πάντοτε τους καλύτερους παίκτες. Οι ιδιοκτήτες έχουν επενδύσει πολλά σε αυτή τα τελευταία χρόνια και έχουμε καταφέρει να «σκαρφαλώσουμε» στην κορυφή. Έχουμε διανύσει μία μεγάλη απόσταση, αλλά για να φτάσουμε στο επίπεδο της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης χρειαζόμαστε απλώς χρόνο», τόνισε ο Καταλανός κόουτς.

Ο 46χρονος προπονητής δεν παρέλειψε να τοποθετηθεί, έστω και... διπλωματικά, όσον αφορά τις υποθέσεις των Αλέξις Σάντσες και Κιλιάν Εμπαπέ που γράφεται πως απασχολούν ιδιαιτέρως τους «γαλάζιους» του Μάντσεστερ. Σε σχετικές, λοιπόν, ερωτήσεις που δέχθηκε, απάντησε ως εξής:

Για Σάντσες: Έχουμε δύο εξαιρετικούς επιθετικούς στην ομάδα, τον Γκάμπριελ (Ζεσούς) και τον Σέρχιο (Αγουέρο). Η περίοδος των μεταγραφών ολοκληρώνεται στις 31 Αυγούστου, η Πρέμιερ ξεκινάει στις 12, οπότε μέχρι τότε θα δούμε.

Για Εμπαπέ: «Ο παίκτης ανήκει ακόμη στη Μονακό. Εμείς κοιτάμε πολλούς άλλους παίκτες και δεν πρέπει και να ξεχνάμε πως είναι προς το παρόν ποδοσφαιριστής της ομάδας αυτής. Παρ’ όλα αυτά, τα πάντα μπορούν να συμβούν και εξάλλου, η Ρεάλ Μαδρίτης (σ.σ. φαβορί για την απόκτηση του Εμπαπέ) δεν διαθέτει περισσότερα χρήματα από τη Μάντσεστερ Σίτι».