Εκτός αποστολής της Σαουθάμπτον ο Φαν Ντάικ!

Εκτός αποστολής της Σαουθάμπτον για την καλοκαιρινή περιοδεία επί γαλλικού εδάφους τέθηκε ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, «αναζωπυρώνοντας» ξανά τα σενάρια που τον θέλουν να παίρνει μεταγραφή για την Λίβερπουλ. 



Εκτός αποστολής της Σαουθάμπτον ο Φαν Ντάικ!

Χωρίς τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ θα ταξιδέψουν οι «Άγιοι» στην Γαλλία, όπου θα πραγματοποιήσουν μέρος της καλοκαιρινής τους προετοιμασίας, βάζοντας ξανά «φωτιά» στα σενάρια που θέλουν τον Ολλανδό κεντρικό αμυντικό, να αποχωρεί από το «Saint Mary’s» για λογαριασμό της Λίβερπουλ.

Ο διεθνής Ολλανδός στόπερ δεν ακολούθησε την αποστολή της Σαουθάμπτον, παραμένοντας στην Αγγλία, όπου πραγματοποιεί ατομικές προπονήσεις στις εγκαταστάσεις των «Αγίων», ξεκαθαρίζοντας στον προπονητή του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο, πως θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα.

Παρότι ο σύλλογος του αγγλικού νότου έχει ενημερώσει πως ο παίκτης δεν πωλείται, ο Φαν Ντάικ παραμένει ο νούμερο ένα μεταγραφικός στόχος για τα μετόπισθεν των «κόκκινων», που δεν εγκαταλείπουν την «μάχη» για την απόκτησή του.

Πάντως, δεν αποκλείεται ο 26χρονος να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της Σαουθάμπτον, όπως αναφέρουν τα βρετανικά Μέσα.