Αντσελότι: «Κανείς σαν τον Λάμπαρντ»

Μόνο με καλά λόγια θα μπορούσε να αναφερθεί ένας προπονητής για την αξία και την ποιότητα του Φρανκ Λάμπαρντ, με τον Κάρλο Αντσελότι να μην αποτελεί εξαίρεση! Ο τεχνικός της Τσέλσι με αφορμή την επιστροφή του Άγγλου μέσου στο αρχικό σχήμα των «μπλε», στο ντέρμπι με την Άρσεναλ, τόνισε πως «δεν υπάρχει άλλος σαν τον Φρανκ»!



Αντσελότι: «Κανείς σαν τον Λάμπαρντ»

Η εγχείρηση κοίλης στα τέλη του περασμένου καλοκαιριού και αργότερα το πρόβλημα που αντιμετώπισε στους προσαγωγούς, ανάγκασαν τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να μείνει περίπου τέσσερις μήνες μακριά από τα γήπεδα. Πλέον όμως, επέστρεψε στο παιχνίδι με την Τότεναμ, στις αρχές Δεκεμβρίου και πλέον, θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα των Πρωταθλητών Ελλάδας.

«Στην αγορά δεν υπάρχει άλλος ποδοσφαιριστής του επιπέδου του Λάμπαρντ. Κάθε ποδοσφαιριστής έχει τις δικές του ικανότητες, όπως για παράδειγμα ο Τζον Όμπι Μίκελ δεν έχει την ικανότητα να σκοράρει, αλλά μπορεί να βοηθάει πάρα πολύ στο ανασταλτικό κομμάτι σαν αμυντικός μέσος. Το ίδιο και ο Ραμίρεζ και ο Εσιέν. Είμαι χαρούμενος που έχω στη διάθεσή μου τον Φρανκ Λάμπαρντ. Γνωρίζω τι μπορεί κάνει και πόσα μπορεί να προσφέρει. Πάντα είχε εξαιρετικές ικανότητες» απεφάνθη ο Αντσελότι.