Καθάρισε η Σέλτικ, δεν τα κατάφερε η Νταντάλκ

Στον 3ο προκριματικό του Champions League προκρίθηκε η Σέλτικ, που μετά το 2-0 στην έδρα της Λίνφιλντ επικράτησε και στην Σκωτία με σκορ 4-0. Δεν μπόρεσε η Νταντάλκ, σε ματς που πήγε παράταση με την Ρόζενμποργκ, αλλά δεν τα κατάφερε εκεί και έμεινε εκτός.



Καθάρισε η Σέλτικ, δεν τα κατάφερε η Νταντάλκ

Στο ματς των Κελτών η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς ήταν ξανά το αφεντικό και το τελικό 4-0 το επιβεβαιώνει απόλυτα. Δύο τέρματα του Σινκλέρ (4’, 54’) ένα του Ρόγκιτς στο 47’ και ακόμη ένα του Άρμστρονγκ στις καθυστερήσεις, έδωσα εμφατική πρόκριση στο ντέρμπι ανάμεσα σε καθολικούς και προτεστάντες.

Από την άλλη η Νταντάλκ προηγήθηκε στην έδρα της Ρόζενμποργκ στο 12’ αλλά είχε ισοφαριστεί (1-1) πριν κλείσει το ημίχρονο. Με την κατάσταση να μην αλλάζει στο δεύτερο και το σκορ του Α’ αγώνα να είναι το ίδιο, το ματς πήγε στην παράταση, με την πρόκριση να κρίνεται στην ουσία μέσα σε οκτώ λεπτά, με τον Βίλχγιαμσον να διαμορφώνει το τελικό 2-1.

Έτσι Σέλτικ και Ρόζενμποργκ θα συναντηθούν με φόντο τα πλέι οφ, μιας και η τύχη ήθελε το ένα ζευγάρι να συναντά το άλλο, όπως ήταν γνωστό εδώ και μέρες από την κλήρωση.