Το καθάρισε σε ένα δεκάλεπτο η Άρσεναλ

Η Άρσεναλ δυσκολεύτηκε μέχρι το 33ο λεπτό του φιλικού αγώνα με την Γουέστερν Σίδνευ Γουόντερερς, όμως σε εκείνο το σημείο «πάτησε» γκάζι και μέσα σε δέκα λεπτά έφτασε στο 3-0 τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι, το οποίο έληξε τελικά με 3-1 υπέρ των «κανονιέρηδων».



Το καθάρισε σε ένα δεκάλεπτο η Άρσεναλ

Ο «φευγάτος» Ολιβιέ Ζιρού ήταν αυτός που άνοιξε τον «χορό» των γκολ στο 33ο λεπτό δεχόμενος την ασίστ του Νάτσο Μονρεάλ, με τον Ισπανό να «σερβίρει» και το δεύτερο τέρμα της ομάδας του στον Ράμσει, ο οποίος σκόραρε με εντυπωσιακή λόμπα πάνω από τον Γιανγέτοβιτς.

Το τρίτο τέρμα των «κανονιέρηδων» σημείωσε ο Ελνένι στο 44', με τον Λούστικα στο 57' να πετυχαίνει το γκολ της τιμής για την ομάδα από την Αυστραλία. Η Άρσεναλ θα μπορούσε να έχει πετύχει και κάποιο άλλο τέρμα όμως οι προσπάθειες των Οζίλ και Ενκέτια σταμάτησαν στο δοκάρι. 

Άρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Οσπίνα (45' Μαρτίνεθ), Κοσιελνί (67' Μερτεσάκερ), Ελνένι (67' Οζίλ), Μονρεάλ (67' Κολάσινατς), Όξλειντ-Τσάμπερλεϊν (67' Γουόλκοτ), Ράμσεϊ (67' Κοκελέν), Τζάκα (67' Μπιέλικ), Μέιτλαν Νάιλς (67' Γουέλμπεκ), Ιγουόμπι (67' Νέλσον), Λακαζέτ (67' Ενκέτια), Ζιρού (67' Γουίλοκ)

Γουέστερν Σίδνευ Γουόντερερς (Τόνι Πόποβιτς): Γιανγέτοβιτς, Ρίσντον, Κόρνθγουέιτ, Χάμιλ (62' Θγουέιτ), Κλίσμπι (85' Ράσελ), Μπάκους (88' Τόκιτς), Μέλινγκ (61' Χέρντ), Κουσουκάμι, Μπονεβάτσια, Λούστικα, Μάγιοκ (61' Ριέρα).