Ανακοίνωσε τη συμφωνία για Λουκάκου η Γιουνάιτεντ!

Τέλος! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε ότι ήρθε σε πλήρη συμφωνία με την Έβερτον για την αγορά του Ρομέλου Λουκάκου!



Ανακοίνωσε τη συμφωνία για Λουκάκου η Γιουνάιτεντ!

Το «super deal» είναι γεγονός! Οι «κόκκινοι διάβολοι» ανακοίνωσαν ότι βρήκαν τη «χρυσή τομή» με την Έβερτον για την αγορά του Ρομέλου Λουκάκου και πως απομένουν μόνο οι… τυπικές ιατρικές εξετάσεις και η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή για τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του!

Με λίγα λόγια, ο θηριώδης επιθετικός προβάρει τη φανέλα της Γιουνάιτεντ και αν όλα πάνε καλά, θα υπογράψει εντός της ημέρας το νέο του συμβόλαιο!

Ο σύλλογος του Μάντσεστερ δεν ανέφερε λεπτομέρειες για το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, αν και υπάρχει η πληροφορία ότι το ποσό άγγιξε τις 100εκατ. λίρες! Όπως αποκάλυψε νωρίς το πρωί ο «Guardian», η Έβερτον θα λάβει 75εκατ. λίρες, συν κάποια bonus και τον Γουέιν Ρούνεϊ!

Ουσιαστικά, λοιπόν, εκτός της άφιξης του Λουκάκου στο «Ολντ Τράφορντ» περιμένουμε σύντομα και τον Άγγλο επιθετικό να κάνει το… αντίθετο δρομολόγιο για να ενταχθεί- έπειτα από 13 χρόνια- στο δυναμικό των «ζαχαρωτών»!