Σίγουρος για την μεταγραφή του στην Σίτι ο Γουόκερ

Σίγουρος για την μεταγραφή του στην Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται πως είναι ο Κάιλ Γουόκερ. Ως γνωστόν οι «πολίτες» ενδιαφέρονται, εκτός του Ντάνιελ Άλβες, για την απόκτηση του διεθνή Άγγλου μπακ της Τότεναμ, με τα «σπιρούνια να μην είναι πρόθυμα να δώσουν εύκολα τον ποδοσφαιριστή τους.

Advertisement
Σίγουρος για την μεταγραφή του στην Σίτι ο Γουόκερ

Την πεποίθησή του πως η μεταγραφή του στους «μπλε» του Μάντσεστερ είναι θέμα ημερών, εξέφρασε ο Κάιλ Γουόκερ. Ο πλάγιος μπακ της εθνικής Αγγλίας και των «σπιρουνιών», ελπίζει πως η μεταγραφή του θα ολοκληρωθεί εντός δυο εβδομάδων το αργότερο, με τους Λονδρέζους να μην είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν, πόσο μάλλον σε ανταγωνιστές έτσι εύκολα. Για αυτό και ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντέιβιντ Λέβι έχει θέσει την τιμή του Γουόκερ στις 50 εκατομμύρια λίρες, με την ομάδα του Μάντσεστερ να είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει άλλη μια δαπανηρή μεταγραφή και την συμφωνία κατά πάσα πιθανότητα μεταξύ των δυο ομάδων να ολοκληρώνεται τις επόμενες μέρες.   

Αν ο Γουόκερ φορέσει τα μπλε, τότε αναμένεται να ακολουθήσει την ομάδα του Ισπανού τεχνικού Πεπ Γκουαρδιόλα, στο Τένεσι των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου θα πραγματοποιήσει τουρ, αλλά και μέρος της προετοιμασίας της, στο οποίο θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την Τότεναμ. 

Επιμέλεια: Γιώργος Κορολής