Μίλησαν με «Λέβα» Τσέλσι και Γιουνάιτεντ!

Πάνε για το… μπαμ! Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησαν ήδη επαφές με την πλευρά του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ευελπιστώντας πως θα τον πείσουν να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα τους!  



Μίλησαν με «Λέβα» Τσέλσι και Γιουνάιτεντ!

Λίγες ώρες μετά τις φήμες περί ενδιαφέροντος των «μπλε» για τον επιθετικό της Μπάγερν Μονάχου, νέο δημοσίευμα του «SkySports» βάζει στο παιχνίδι και τη Γιουνάιτεντ, υποστηρίζοντας ότι αμφότερες οι ομάδες έχουν έρθει ήδη σε επαφή με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή.

Βάσει πάντα του εν λόγω ρεπορτάζ, ο διεθνής σέντερ φορ δείχνει- σε πρώτη φάση- προτίμηση στους πρωταθλητές Αγγλίας, οι οποίοι με τη σειρά τους καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να κλείσουν το «deal» τη στιγμή που τα υπόλοιπα Μέσα του Νησιού παρουσιάζουν τον Ρομέλου Λουκάκου ως επικρατέστερο να «διαδεχθεί» τον Ντιέγκο Κόστα στη γραμμή κρούσης.

Όσον αφορά τους «κόκκινους διαβόλους», οι πρώτες συζητήσεις έγιναν χθες και θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες. Μπορεί η Γιουνάιτεντ να μην αποτελεί προτεραιότητα για τον ποδοσφαιριστή, όμως σαφώς και υπό προϋποθέσεις θα ήταν θετικός να πάρει τη θέση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.