Ντι Ματέο: «Δυσαναπλήρωτο το κενό του Τέρι στην Τσέλσι»

Την άποψη του περί της αποχώρησης του Τζον Τέρι από την Τσέλσι μετά από 19 χρόνιας παρουσίας στο «Στάμφορντ Μπριτζ» εξέφρασε ο πρώην τεχνικός των «μπλε», Ρομπέρτο Ντι Ματέο, κατά τον οποίο δύσκολα μπορεί στο μέλλον να βρεθεί παίκτης που θα καλύψει το κενό του, σε αγωνιστικό και όχι μόνο επίπεδο…



Ντι Ματέο: «Δυσαναπλήρωτο το κενό του Τέρι στην Τσέλσι»

Το εγκώμιο του Τζον Τέρι, που στα 36 του χρόνια αποχαιρέτησε την Τσέλσι και ψάχνει πλέον την επόμενη ομάδα της καριέρας του, τόνισε ο πρώην τεχνικός του (Μάρτιος-Νοέμβριος 2012) στους Λονδρέζους, Ρομπέρτο Ντι Ματέο, ενώ τόνισε πως η απουσία του από τα αποδυτήρια του «Στάμφορντ Μπριτζ» θα γίνει κάτι παραπάνω από εμφανής στο άμεσο μέλλον, χωρίς να είναι σίγουρο το αν θα καταφέρει η διοίκηση της Τσέλσι να το καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

«Ο Τέρι βρισκόταν στην Τσέλσι για 20 χρόνια. Ήταν ένας ηγέτης μέσα στα αποδυτήρια, ήταν το σημείο αναφοράς στην ομάδα για πολλούς παίκτες, ιδίως τους νεότερους. Εκπροσωπούσε αυτό που πραγματικά ήταν η Τσέλσι.

Θα χρειαστεί αρκετός καιρός ώστε να βρεθεί κάποιος που θα κάνει το βήμα μπροστά και θα έχει αυτόν τον ρόλο. Δεν είμαι καν σίγουρος αν γενικά θα βρεθεί κάποιος που να μπορέσει να το πετύχει, το να αναλάβει την αρχηγεία της ομάδας και να είναι για αυτήν τόσο σημαντικός», σχολίασε σχετικά για τον Άγγλο αμυντικό ο Ιταλός τεχνικός.