Κλάασεν και επίσημα στην Έβερτον!

Μεταμεσονύκτια βόμβα στην Έβερτον! Τα «ζαχαρωτά» επισημοποίησαν τη συμφωνία τους με τον Άγιαξ, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Ντάβι Κλάασεν μέχρι το καλοκαίρι του 2022!



Κλάασεν και επίσημα στην Έβερτον!

Κάτοικος «Γκούντισον Πάρκ» είναι και επίσημα ο Ντάβι Κλάασεν!

Μετά τη συμφωνία που είχε με τον ίδιο τον παίκτη, η Έβερτον έδωσε άμεσα τα χέρια και με τον Άγιαξ, με το «deal» να «κλείνει» στα 27 εκ. ευρώ!

Ο 24χρονος διεθνής μέσος, αρχηγός του Άγιαξ τη φετινή σεζόν, υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τα «ζαχαρωτά», κάτι που σημαίνει ότι θα παραμείνει στο Μερσεϊσάιντ για τουλάχιστον μέχρι το 2022! Αποτελεί τη 2η μεταγραφή του συλλόγου, μετά τον Τζόρνταν Πίκφορντ, ο οποίος ανακοινώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Έβερτον, ο Κλάασεν δήλωσε:

«Περπάτησα στο προπονητικό κέντρο και μίλησα με μερικούς ανθρώπους και αισθάνθηκα καλά. Μίλησα πριν μερικές εβδομάδες με τον Ρόναλντ Κούμαν για την Έβερτον. Ήθελα να έρθω εδώ και τσέκαρα αν αυτός ήταν ο σωστός σύλλογος για μένα. Από τότε που ήρθα εδώ αισθάνομαι τόσο χαρούμενος. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος.

Από τη στιγμή που μίλησα με τον προπονητή, αμέσως είχα καλό προαίσθημα. Είναι ένας ειλικρινής άνθρωπος, μιλήσαμε για τον σύλλογο, για τον τρόπο που θέλει να παίξει και αυτό που έδωσε μία θετική αίσθηση. Μίλησα μαζί του για τον σύλλογο και για ό,τι θέλουμε να πετύχουμε και ήταν πολύ θετικός. Είναι δύσκολο να αποχωρήσω από τον Άγιαξ, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι ένα καλό βήμα για μένα τώρα και πραγματικά ανυπομονώ».