Κρατάει τα θετικά στοιχεία της Αγγλίας ο Σάουθγκεϊτ

Παρά την απογοήτευση για το ότι η Αγγλία δεν κατάφερε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Γαλλία χθες βράδυ (ήττα με 3-2), ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ κρατάει απΆ το παιχνίδι τα θετικά στοιχεία που έδειξε η ομάδα του, καθώς και όλα όσα μαρτυρούν πως χρήζουν βελτίωσης στο άμεσο μέλλον…



Κρατάει τα θετικά στοιχεία της Αγγλίας ο Σάουθγκεϊτ

«Έπρεπε να είχαμε πάρει το αποτέλεσμα. Σε διάστημα 90 λεπτών, είδαμε αρκετά καλά στοιχεία, με την μπάλα τους δημιουργήσαμε πολλά προβλήματα, τους απειλήσαμε, φτιάξαμε καλές ευκαιρίες, φτάσαμε στο πρώτο γκολ με πολύ καλό τρόπο.

Και επίσης είδαμε και τα στοιχεία που πρέπει να βελτιώσουμε, το να αμυνόμαστε δηλαδή ως σύνολο και να κρατάμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, κυρίως στο διάστημα που η Γαλλία έπαιζε με δέκα παίκτες. Σε τέτοιες στιγμές πρέπει να έχεις τον πραγματικό έλεγχο και την κατοχή της μπάλας και να παραμείνεις ψύχραιμος.

Πιστεύω φανήκαμε περισσότερο αγχωμένοι όταν έμειναν με δέκα. Μέρος σε αυτό έπαιξε και το ότι ήμασταν κουρασμένοι, καθώς προσπαθήσαμε να πιέσουμε, και ήταν πρόβλημα για μας οι αθλητικές δυνατότητες της Γαλλίας», ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού τεχνικού της Αγγλίας με το τέλος της αναμέτρησης στο «Σταντ Ντε Φρανς».