«Παρέλαση» αστέρων στο φιλικό προς τιμήν του Κάρικ!

Μεγάλες μορφές του παρελθόντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς και του αγγλικού αλλά και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου γενικότερα, θα βρεθούν την προσεχή Κυριακή στο «Ολντ Τράφορντ», για το φιλικό παιχνίδι προς τιμήν του Μάικλ Κάρικ και της προσφοράς του όλα αυτά τα χρόνια στους «κόκκινους διαβόλους».



«Παρέλαση» αστέρων στο φιλικό προς τιμήν του Κάρικ!

Με τον ιδανικότερο μάλλον τρόπο θα τιμηθεί για τα 11 χρόνια παρουσίας του μέχρι στιγμής στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μάικλ Κάρικ, ο οποίος μάλιστα προσφάτως ανανέωσε για ακόμα έναν χρόνο τη συνεργασία του με την ομάδα του Μάντσεστερ.

Στη φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής στο «Ολντ Τράφορντ», ο Άγγλος μέσος θα αγωνιστεί τιμητικά με την ομάδα της Γιουνάιτεντ που κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ της περιόδου 2007/08, ενώ απέναντι του θα βρεθεί μια… επίλεκτη ομάδα με Άγγλους πρώην παίκτες και φίλους του ίδιου, αλλά και «βαριά» ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου από άλλες χώρες.

Για την Γιουνάιτεντ θα αγωνιστούν οι: Φαν Ντερ Σαρ, Μπράουν, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Σιλβέστρ, Εβρά, Σκόουλς, Γκίγκς, Παρκ, Χάργκριβς, Άντερσον, Φλέτσερ, Ρούνεϊ, Σαχά, Μπερμπάτοφ και φυσικά ο ίδιος ο Κάρικ.

Στην… all-star team του 36χρονου μέσου θα αγωνιστούν οι: Γκίβεν, Φιλ Νέβιλ. Σαλγκάδο, Κάραχερ, Τέρι, Αμπιντάλ, Καπντεβίλα, Τζέραρντ, Λάμπαρντ, Σενα, Μεντιέτα, Ζέεντορφ, Νταφ, Ρίτσαρντ Γκαρσία, Όουεν, Ρόμπι Κιν, Γκούντγιονσεν

Από ένα τόσο μεγάλο ματς δεν θα μπορούσε να λείπει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, που θα είναι προπονητής εν προκειμένω της ομάδας της Γιουνάιτεντ του 2008. Στην ομάδα των «αστέρων» του Κάρικ απ’ την άλλη τεχνικός θα είναι ο Χάρι Ρέντναπ. Oι δυο τους συνυπήρξαν για κάποια χρόνια στην Γουέστ Χαμ, όταν ο Μάικλ Κάρικ αγωνιζόταν εκεί την περίοδο 1999-2004.