Στους «8» του Μουντιάλ η Αγγλία Κ20!

Τα… μικρά λιοντάρια έδειξαν τα δόντια τους! Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντεμόλα Λούκμαν, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ, η εθνική Αγγλίας K20 νίκησε με σκορ 2-1 την Κόστα Ρίκα και πανηγύρισε την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στη Ν. Κορέα!  



Στους «8» του Μουντιάλ η Αγγλία Κ20!

H ομάδα του Πολ Σίμπσον επέβαλλε από την αρχή τον ρυθμό της και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με το τέρμα του Λούκμαν στο 35΄. Οι Κοσταρικανοί πίεσαν, έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, ενώ είδαν και το γκολ του Κίρος στο 51’ να μην κατοχυρώνεται ως οφσάιντ, μια απόφαση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στον πάγκο της ομάδας του.

Σταδιακά οι Άγγλοι πήραν ξανά τα ηνία της αναμέτρησης και έθεσαν τις βάσεις για την πρόκριση στο 63’, ξανά με σκόρερ τον μεσοεπιθετικό της Έβερτον!

Το μόνο που κατάφεραν οι αντίπαλοι ήταν να μειώσουν στο 89’ με τον Λεάλ, ο οποίος πήρε το… ριμπάουντ από το χαμένο πέναλτι που εκτέλεσε και μείωσε σε 2-1.

Η σύνθεση της Αγγλίας:

Γούντμαν, Κένι, Κουκ, Τομόρι, Ονόμα (76’ Μάιτλαντ- Νάιλς), Σολάνκε, Λούκμαν, Γουόκερ- Πίτερς, Φράι, Κάλβερτ-Λιούιν, Ντόουελ (84’ Tσάπμαν)