Ρανιέρι: «Μόνο φήμες για Γουότφορντ»

Τη δική του εκδοχή για τα σενάρια που τον θέλουν να αναπληρώνει το κενό, το οποίο άφησε ο συμπατριώτης του, Βάλτερ Ματσάρι στη Γουότφορντ, έδωσε ο Κλαούντιο Ρανιέρι, με τον Ιταλό τεχνικό της περυσινής πρωταθλήτριας Αγγλίας, Λέστερ, να δηλώνει σε γνωστό βρετανικό Μέσο πως η είδηση αυτή αποτελεί προϊόν... παραφιλολογίας.  



Ρανιέρι: «Μόνο φήμες για Γουότφορντ»

Ο 65χρονος κόουτς αρκέστηκε να απαντήσει λακωνικά στη σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων αναφορικά με την ανάληψη καθηκόντων στις «σφήκες» λέγοντας απλώς ότι πρόκειται: «μόνο για φήμες», στη συνέχεια ωστόσο, κατέστησε σαφή τη διάθεσή του να δουλέψει σε κάποιο σύλλογο ενός μεγάλου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος προσθέτοντας:

«Εκτός από την Αγγλία, αισθάνομαι επίσης, ένας Ευρωπαίος κόουτς. Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Αγγλία είναι για μένα μια χαρά. Έχω πολύ μεγάλη διάθεση να επαναλάβω μια εξαιρετική σεζόν».

Τέλος, να σημειωθεί ότι μετά την επισημοποίηση της απόσυρσης από την προπονητική δράση εκ μέρους του Σαμ Άλαρνταϊς, το όνομα του Κλαούντιο Ρανιέρι έχει προλάβει να «παίξει» και για τον πάγκο της Κρίσταλ Πάλας.