Μουρίνιο: «Έχουμε μια δουλειά να τελειώσουμε…»

Την υποχρέωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παλέψει για να φτάσει στην κατάκτηση του φετινού Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στον ¶γιαξ (24/5, 21.45) υπογράμμισε ο Ζοσέ Μουρίνιο, τονίζοντας ωστόσο πως άπαντες είναι ακόμα βαθιά επηρεασμένοι από τα άσχημα γεγονότα που συνέβησαν στην πόλη του Μάντσεστερ το βράδυ της Δευτέρας…



Μουρίνιο: «Έχουμε μια δουλειά να τελειώσουμε…»

Οι «κόκκινοι διάβολοι» καλούνται σήμερα, όσο είναι δυνατό δηλαδή, να αφήσουν πίσω τους προσωρινά τα όσα άσχημα συνέβησαν στην «Manchester Arena» στην συναυλία της ποπ τραγουδίστριας Αριάνα Γκράντε την Δευτέρα, για να επικεντρωθούν στον στόχο τους και να τελειώσουν την δουλειά που έχουν, όπως δήλωσε και ο Πορτογάλος τεχνικός:

«Είμαστε όλοι πολύ λυπημένοι από τα τραγικά γεγονότα της χθεσινής (σ.σ. προχθεσινής) βραδιάς. Δεν μπορούμε να βγάλουμε απΆ το μυαλό και τις καρδιές μας τα θύματα και τις οικογένειες τους. Έχουμε μια δουλειά να τελειώσουμε και είμαστε στην Σουηδία για να το κάνουμε. Είναι κρίμα που δεν πάμε με την χαρά που πάντα υπάρχει πριν από ένα μεγάλο παιχνίδι. Γνωρίζω, έστω και από το μικρό χρονικό διάστημα που είμαι εδώ, πως οι άνθρωποι του Μάντσεστερ θα το αντιμετωπίζουν μαζί», τα όσα ανέφερε ενόψει του σημερινού ματς στην Σόλνα.