Τόπο στα νιάτα η Γιουνάιτεντ!

Έχοντας δει το πρωτάθλημα μόνο ως αγγαρεία τον τελευταίο καιρό, με κύριο και πολύ σημαντικό στόχο την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στον Άγιαξ, η τελευταία αγωνιστική της επιτρέπει να δώσει την ευκαιρία σε αρκετούς νεαρούς να πάρουν εμπειρίες στην πρώτη ομάδα, με άλλους να ξεκινούν βασικούς και άλλους στον πάγκο. Με μέσο όρο ηλικίας 22 ξεκινά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας!



Τόπο στα νιάτα η Γιουνάιτεντ!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλει να ξεκουράσει αρκετούς και να δώσει την δυνατότητα στα “πιτσιρίκια” να διαπιστώσουν από πρώτο χέρι τι εστί Πρέμιερ Λιγκ. Χοέλ Κάστρο Περέιρα, Μίτσελ, ΜακΤόμινεϊ και Χάρποπ θα παίξουν για πρώτη φορά με την ανδρική ομάδα και μάλιστα ως βασικοί, έχοντας δίπλα τους τον ήδη “ψημένο” Τουανζέμπε, που έκανε το ντεμπούτο του με την Άρσεναλ και μάλιστα ήταν πολύ καλός.

Στον πάγκο θα βρίσκονται επίσης οι Ο’Χάρα, Γουίλοκ, Ντάρνλεϊ και Γκόμες, οι οποίοι δεν συγκαταλέχτηκαν ούτε κάνω στο match programm. Αξίζει να σημειωθεί πως ακριβώς ο μέσος όρος ηλικίας είναι 22.3 έτη, που ανεβαίνει κυρίως λόγο της παρουσίας του Γουέιν Ρούνεϊ, που ως αρχηγός φύγσει και θέσει ετοιμάζεται να καθοδηγήσει τα... πουλέν του Special One.

Αναλυτικά η αποστολή των “κόκκινων διαβόλων” για το φινάλε της Πρέμιερ Λιγκ:

Περέιρα, Φοσού-Μενσσά, Μπαϊγί, Τζόουνς, Μίτσελ, ΜακΤόμινεϊ, Τουανζέμπε, Πογκμπά, Λίνγκαρντ, Ρούνεϊ, Χάρποπ

Στον πάγκο: Ο’Χάρα, Μπίλντ, Κάρικ, Γουίλοκ, Ντάρνλεϊ, Γκόμες, Μαρσιάλ