Υπέρ της παραμονής Σίλβα ο Κλούκας

Μήνυμα προς τον προπονητή του, Μάρκο Σίλβα, έστειλε ο μέσος της Χαλ, Σαμ Κλούκας με δηλώσεις του στο «Sky Sports» εκφράζοντας την επιθυμία του να εξακολουθήσει ο Πορτογάλος να ηγείται του πάγκου των «τίγρεων» και τη νέα σεζόν στην Τσάμπιονσιπ.



Υπέρ της παραμονής Σίλβα ο Κλούκας

Ο Άγγλος χαφ τόνισε πως η ομάδα του έχει όλα τα φόντα να επανέλθει σε έναν χρόνο και πάλι στη μεγάλη κατηγορία του «Νησιού», ενώ παράλληλα, «έπλεξε» το εγκώμιο του 39χρονου κόουτς, για τον οποίο επεσήμανε ότι αποτελεί κάτι παραπάνω από έναν αξιόλογο προπονητή.

«Κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει τη φόρμα που είχε η ομάδα μας από τον Ιανουάριο, όταν και ανέλαβε. Θα είναι πολύτιμη η παρουσία του και τη νέα χρονιά, όμως η απόφαση για το αν θα παραμείνει ανήκει στη διοίκηση του συλλόγου και τον ίδιο. Ελπίζω να μείνει στην ομάδα, γιατί θεωρώ ότι έχουμε πολλές πιθανότητες να καταφέρουμε την επάνοδό μας στην Πρέμιερ», ανέφερε αρχικά ο Κλούκας και προσέθεσε:

«Δεν είναι μόνο ένας πολύ καλός προπονητής, αλλά και φίλος, πράγμα που το συναντάμε πολύ σπάνια σε κάποιον κόουτς. Στις προπονήσεις δίνει μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια, παρακολουθούμε πολλά βίντεο από τους αντιπάλους μας, ενώ και ο ίδιος μιλάει στον κάθε παίκτη ξεχωριστά εξηγώντας του πως θέλει να είναι και πως μπορεί να βελτιωθεί. Έτσι, παρέχει πολύ μεγάλη βοήθεια και στην ομάδα, αλλά και στον καθένα μας ατομικά».