Τα μεταγραφικά πλάνα του Χάου

Με σχετική ευκολία φρόντισε ο προπονητής της Μπόρνμουθ, Έντι Χάου, να εξωτερικεύσει τις σκέψεις του αναφορικά με την επερχόμενη μεταγραφική περίοδο.



Τα μεταγραφικά πλάνα του Χάου

Κάτι περισσότερο σχετικά με τα πλάνα που έχει ενόψει του καλοκαιρινού μεταγραφικού «παραθύρου», φρόντισαν να μάθουν οι δημοσιογράφοι στη συνέντευξη Τύπου, από τον Έντι Χάου.

«Είναι δύσκολο να προβλέψω. Το λέω αυτό πριν από κάθε μεταγραφική περίοδο. Μπορείς να θέσεις τα πλάνα σου και να κάνεις σκέψεις. Ελπίζω να μην υπάρξουν αρνητικές εκπλήξεις για εμάς», δήλωσε αρχικά.

«Θέλω να κρατήσω την ομάδα ενωμένη, θέλω να κρατήσουμε τους καλύτερους παίκτες μας, θέλω να προσθέσω ποιότητα, εάν μπορέσουμε και αν το κάνουμε, θα είναι ακόμα μία καλή μεταγραφική περίοδος για εμάς», συμπλήρωσε, για να επισημάνει:

«Η συνοχή είναι σημαντική για εμάς. Εάν έχεις παίκτες με καλή συμπεριφορά και ικανότητα και είναι στη σωστή ηλικία, τότε μπορούμε να τους κρατήσουμε μαζί. Η δυσκολία για εμάς είναι όταν φέρουμε τους νέους παίκτες να καταλάβουμε τη φιλοσοφία μας και να προσαρμοστούν στο στυλ παιχνιδιού μας».