Μπολάσι: «Θα επιστρέψω γρηγορότερα…»

Αντίστροφα από την επιστροφή του στις προπονήσεις της Έβερτον μετρά ο Γιανίκ Μπολάσι, ο οποίος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα διαψεύσει τις ιατρικές εκτιμήσεις και θα τεθεί στη διάθεση της ομάδας νωρίτερα του αναμενομένου.  



Μπολάσι: «Θα επιστρέψω γρηγορότερα…»

Ο 27χρονος εξτρέμ των «ζαχαρωτών» είναι αποφασισμένος για το… comeback πριν την έναρξη της νέας περιόδου, ενδεχομένως και κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

«Η αποθεραπεία μου πηγαίνει εξαιρετικά. Δεν μπορούσα να φανταστώ καλύτερη κατάσταση στο γόνατό μου από αυτή που είναι τώρα», ήταν το πρώτο σχόλιό του, ενώ στην ερώτηση για το εάν βλέπει την επιστροφή του νωρίτερα από την έναρξη της νέας περιόδου, απάντησε πως: «είμαι πεπεισμένος ότι θα έχω γυρίσει πιο πριν»!

Χωρίς εκείνον από τον περασμένο Δεκέμβριο, η ομάδα του κατάφερε να εξασφαλίσει την παρουσία της στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης περιόδου. Σε τι στοχεύει, όμως, ο ίδιος για του χρόνου; «Τα παιδιά τα πήγαν περίφημα και είμαι πολύ ευχαριστημένος με το Γιουρόπα Λιγκ. Είναι ένα όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα… Σαφώς, όμως, από την ερχόμενη σεζόν θα επιδιώξουμε να φέρουμε κάποιον τίτλο στην ομάδα, είτε αυτός είναι το Λιγκ Καπ ή το Κύπελλο.

Και να τερματίσουμε ψηλότερα απΆ ότι φέτος, να μπούμε στην πρώτη εξάδα, αυτός είναι ένας ακόμη στόχος μου, αλλά πιστεύω και της Έβερτον. Θα είναι καλό για την ομάδα να τερματίσει ψηλότερα».