Στη Λιγκ 2 η Φόρεστ Γκριν

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Φόρεστ Γκριν θα αγωνιστεί στις επαγγελματικές κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου, κερδίζοντας την άνοδο στη Λιγκ 2 με 3-1 απέναντι στην Τρανμίρ στον τελικό του «Γουέμπλεϊ», ακολουθώντας έτσι την πρωταθλήτρια Λίνκολν.  



Στη Λιγκ 2 η Φόρεστ Γκριν

Ιστορική είναι η σημερινή μέρα για τον σύλλογο, καθώς για πρώτη φορά στα 128 χρόνια ύπαρξής του θα αγωνιστεί στη Λιγκ 2. Η τρίτη συμμετοχή σε τελικό πλέι οφ ανόδου ήταν και η τυχερή για τη Φόρεστ Γκριν, η οποία αγωνιζόταν επί 19 συναπτά έτη στο πρωτάθλημα της National League.

Το σκορ άνοιξε για τους «πράσινους» ο Γούλερι στο 12’ για να ισοφαρίσει για την Τρανμίρ ο Τζένινγκς δέκα λεπτά αργότερα. Δύο τέρματα όμως στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου από τον Ντόιτζ και ξανά τον Γούλερι έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της Φόρεστ Γκριν.

Κάπως έτσι, ο σύλλογος θα παίξει για πρώτη φορά στις εθνικές κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου, προερχόμενος μάλιστα από την πόλη του Νέιλσγουορθ, τη μικρότερη που έχει φιλοξενήσει ποτέ ομάδα σε επαγγελματική κατηγορία. Ο πληθυσμός της δεν ξεπερνάει τους έξι χιλιάδες κατοίκους, ενώ το γήπεδο «Νιου Λον» έχει χωρητικότητα πέντε περίπου χιλιάδων, με τους δύο χιλιάδες εξ αυτών καθήμενοι.