Tα εύσημα στον Φόρστερ από Πιέλ

Το εγκώμιο του Φρέιζερ Φόρστερ, για την γενικότερα καλή του εμφάνιση αλλά ιδίως την απόκρουση του στο πέναλτι του Τζέιμς Μίλνερ έπλεξε ο Κλοντ Πιέλ, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την ικανοποίηση του για το αμυντικό πλάνο που τήρησαν πιστά οι παίκτες του στο «Άνφιλντ» κόντρα στη Λίβερπουλ (0-0).



Tα εύσημα στον Φόρστερ από Πιέλ

«Έκανε (σ.σ. ο Φόρστερ) μια φανταστική επέμβαση, πολύ σημαντική για εκείνον αλλά και για μας, επειδή θα ήταν σκληρό το να δεχθούμε αυτό το πέναλτι. Πιστεύω ότι όλη η άμυνα μπροστά απ’ τον Φόρστερ ήταν πολύ καλή.

Όλη η ομάδα αμύνθηκε γενικά καλά και δυσκολέψαμε την Λίβερπουλ στο να βρει καλούς χώρους για σουτ. Μερικές φορές είχαν ευκαιρίες, όμως ο Φόρστερ έκανε κάποιες καλές επεμβάσεις», ήταν τα λόγια του Γάλλου για τον γκολκίπερ της Σαουθάμπτον και την αμυντική της γραμμή με το τέλος της αναμέτρησης της στο Λίβερπουλ.

Όπως πρόσθεσε ο Κλοντ Πιέλ, η προσοχή των «Αγίων» στρέφεται πια στο αμέσως επόμενο ματς με την Άρσεναλ (την Τετάρτη, 10/5): «Είναι σημαντικό πλέον να ξεκουραστούμε και να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Άρσεναλ. Πρόκειται να είναι ένα ακόμα δύσκολο ματς, λόγω και της σημερινής προσπάθειας που καταβάλαμε σήμερα».