Αβέβαιο το μέλλον του Μάρκοβιτς στη Λίβερπουλ

Άγνωστο είναι μέχρι στιγμής για τον Λάζαρ Μάρκοβιτς το αν θα επιστρέψει στο «Άνφιλντ» από τη νέα περίοδο, ενώ πρόσθεσε το.. παράπονο του, πως οι άνθρωποι των «κόκκινων» θα έπρεπε να τον είχαν πιστέψει περισσότερο, δίνοντας του πιο πολλές ευκαιρίες στο πρόσφατο παρελθόν.



Αβέβαιο το μέλλον του Μάρκοβιτς στη Λίβερπουλ

Ο Σέρβος μέσος αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2014 από την Λίβερπουλ, στην οποία πάντως δεν βρήκε ποτέ θέση βασικού, και παραχωρήθηκε έκτοτε δανεικός σε Φενέρμπαχτσε, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, ενώ πλέον από τον φετινό Ιανουάριο αγωνίζεται στην Χαλ.

«Η Λίβερπουλ ξόδεψε λεφτά για μένα και πιστεύω ότι θα έπρεπε να είχαν πιστέψει περισσότερο στις δυνατότητες μου. Τόσο ο προπονητής όσο και η Λίβερπουλ (σ.σ. Μπρένταν Ρότζερς)»σχολίασε αρχικά ο Σέρβος χαφ, που αγωνίζεται από τον φετινό Γενάρη στις «τίγρεις», για να προσθέσει ακολούθως:

«Έχω την εντύπωση πως θα έπρεπε να παίζω πιο πολύ σε σχέση με παλιότερα. Είχα την ευκαιρία να παίξω κάπου αλλού, δεν είχα προβλήματα με αυτό».

Ο ίδιος άφησε επίσης «ανοιχτό» το ενδεχόμενο επιστροφής του στους «κόκκινους» του Μέρσεϊσαϊντ: «Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον, εξαρτάται από την Λίβερπουλ. Έχω ακόμα δυο χρόνια συμβόλαιο, θα δούμε τι θα γίνει. Απολαμβάνω να παίζω στην Πρέμιερ Λιγκ και θα ήθελα να παραμείνω σε αυτήν».