Διεκόπη το ματς της Λέιτον Όριεντ

Δεν τελείωσε πότε το παιχνίδι της Λέιτον Όριεντ απέναντι στην Κόλτσεστερ για την 45η αγωνιστική της Λιγκ 2, όταν οπαδοί των γηπεδούχων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, προκαλώντας τη διακοπή του αγώνα στο 85ο λεπτό.



Διεκόπη το ματς της Λέιτον Όριεντ

Αντίθετα με το ότι συμβαίνει τις περισσότερες περιπτώσεις, οι οπαδοί της λονδρέζικης ομάδας μπήκαν στο γήπεδο για να πραγματοποιήσουν καθιστική διαμαρτυρία κατά του προέδρου της ομάδας, Φραντσέσκο Μπεκέτι!

Εκατοντάδες οπαδοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο του «Μπρίσμπειν Ρόουντ» φωνάζοντας συνθήματα κατά του Ιταλού προέδρου. Παρά τις συνεχείς εκκλήσεις του προπονητή της ομάδας Ομέρ Ριζά να αποχωρήσουν, εκείνοι κάθισαν για πάνω από μία ώρα, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να διατάσσει την διακοπή του αγώνα, όπου η Κόλτσεστερ προηγείτο με 3-1.

Βαρύ είναι το κλίμα στις τάξεις του λονδρέζικου συλλόγου, καθώς μετά από 112 χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες, του χρόνου θα αγωνίζεται στη  National League. Επιπλέον, ο Μπεκέτι έχει διορία να πληρώσει τις οφειλές της Λέιτον Όριεντ προς τους πιστωτές και την εφορία ως τις 12 Ιουνίου, σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να πουλήσει την ομάδα.