Κόντε: «Δεν θα αντάλλαζα Κόστα-Λουκάκου»

Τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο χαρακτήρισε (για τα μάτια του) ακόμη μία φορά ο Αντόνιο Κόντε, που ερωτηθείς για το εάν θα αντάλλαζε τον Ντιέγκο Κόστα με τον Ρομέλου Λουκάκου έδωσε προφανή απάντηση. «Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις» είπε για την κούρσα του τίτλου.



Κόντε: «Δεν θα αντάλλαζα Κόστα-Λουκάκου»
 
«Όπως έχω ξαναπεί, για μένα οι παίκτες μου είναι οι καλύτεροι στον κόσμο. Δεν θα τους άλλαζα με άλλους παίκτες. Σίγουρα πιστεύω πως ο Λουκάκου είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής, σκοράρει πολλές φορές μέσα στην σεζόν.
 
Πρέπει να τον προσέχεις πολύ, αλλά πάντα είναι το ίδιο. Διαβάζουμε κάθε αντίπαλο και ψάχνουμε την καλύτερη δυνατή λύση για να τον σταματήσουμε, τόσο ατομικά όσο και ομαδικά. Ναι, πρέπει να προσέξουμε τον Λουκάκου, αλλά και άλλους παίκτες της Έβερτον. Έχουν αρκετούς που διαθέτουν καλή τεχνική» ανέφερε αρχικά ενώ οι φήμες δίνουν και παίρνουν, και προσέθεσε για το εάν η ομάδα του έχει καλύτερο πρόγραμμα από την Τότεναμ αλλά και γενικά για το φινάλε της σεζόν:
 
«Δεν το νομίζω. Σε αυτό το κομμάτι της σεζόν κάθε παιχνίδι είναι σκληρό για αρκετούς διαφορετικούς λόγους. Υπάρχει πολλή πίεση, ξέρεις ότι πρέπει να βγεις έξω και να κερδίσεις. Σίγουρα όταν πρέπει να παίξεις με στόχο το πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο, αλλά το ίδιο ισχύει και για εκείνους. Αλλά είμαστε έτοιμοι, δουλέψαμε πολύ για να φτάσουμε εδώ, να παλέψουμε για τον τίτλο. Αυτός είναι και ο λόγος που θέλουμε να φτάσουμε αυτόν τον στόχο με όλες μας τις δυνάμεις».