Μπαϊγί: «Ο Μουρίνιο με έπεισε να έρθω στη Γιουνάιτεντ»

Την προοπτική των Μάντσεστερ Σίτι και Μπαρτσελόνα δεν δίστασε να απορρίψει ο Ερίκ Μπαϊγί, ο οποίος επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για χάρη του Ζοσέ Μουρίνιο αλλά και της.. επιμονής του ώστε να μετακινηθεί στο «Ολντ Τράφορντ» ο Ιβοριανός!



Μπαϊγί: «Ο Μουρίνιο με έπεισε να έρθω στη Γιουνάιτεντ»

«Ήμουν στην Ακτή Ελεφαντοστού, όταν με κάλεσαν από ένα πορτογαλικό νούμερο. Μου αποκάλυψε ποιος ήταν αλλά στην αρχή δεν τον πίστεψα!

Πριν έρθω στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήταν η Σίτι που με παρακολουθούσε στενά. Στο μυαλό μου, δεν υπήρχε κάποια σκέψη φυγής. Αλλά μετά όλα άλλαξαν. Ένιωθα πως ο Μουρίνος ήταν εκείνος που πραγματικά με ήθελε. Έδειξε μεγαλύτερο ενδιαφέρον, μου τηλεφώνησε, και γιΆ αυτό πήγα στην Γιουνάιτεντ»υπογράμμισε μιλώντας στην «Daily Mirror» ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός, που αποκτήθηκε το περσινό καλοκαίρι από τους «κόκκινους διαβόλους», όντας στο δυναμικό της Βιγιαρεάλ.

«Η Μάντσεστερ Σίτι επικοινώνησε με τον ατζέντη μου, όπως και η Μπαρτσελόνα, αλλά δεν έδειξαν το ενδιαφέρον που έδειξε ο Μουρίνιο. Με πίεσε πολύ μέχρι να υπογράψω. Φυσικά ο σύλλογος είναι κάτι πολύ σημαντικό, όταν όμως ο προπονητής σε θέλει τόσο πολύ, σου δίνει έξτρα κίνητρο»συμπλήρωσε ο Ερίκ Μπαϊγί.