Ιμπραΐμοβιτς: «Εγώ θα αποφασίσω το πότε θα σταματήσω»!

Κόντρα στις φήμες που θέλουν τη ρήξη χιαστών που υπέστη να του στερεί την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, βάζοντας «τέλος» στην καριέρα του, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με ποστάρισμά του στο instagram, φρόντισε να επιβεβαιώσει για μία ακόμα φορά γιατί είναι... έκαστος στο είδος του.



Ιμπραΐμοβιτς: «Εγώ θα αποφασίσω το πότε θα σταματήσω»!

Κανείς δεν μπορεί να παρέμβει στην καριέρα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Κανείς.

Και αυτό είναι κάτι που ναι μεν όλοι το γνωρίζουν, ωστόσο κάμποσα ΜΜΕ φρόντισαν να... προσπεράσουν, τολμώντας να επισημάνουν ότι ο σοβαρός τραυματισμός που αποκόμισε στο γόνατο, είναι ικανός να «κόψει» την καριέρα του Σουηδού αστέρα.

Ο ίδιος άφησε για κάμποσες μέρες το εν λόγω ζήτημα να... αιωρείται, μέχρι που «χτύπησε» κατά πάντων στο instagram, αναρτώντας μία φωτογραφία με τα πόδια του, συνοδευόμενο από το εξής μήνυμα.

«Πρώτα από όλα, σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και την αγάπη. Δεν είναι νέο το ότι τραυματίστηκα, θα μείνω για λίγο εκτός ποδοσφαίρου. Θα περάσω κι αυτή τη διαδικασία όπως όλα τ' άλλα και θα επιστρέψω ακόμα πιο δυνατός! Μέχρι τώρα έπαιζα με... ένα πόδι, οπότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα! Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Εγώ αποφασίζω πότε είναι η ώρα να σταματήσω το ποδόσφαιρο και τίποτα άλλο. Το να εγκαταλείψω, δεν αποτελεί επιλογή! Τα λέμε σύντομα».

Η ανάρτηση του Ιμπαΐμοβιτς: