Στόχος του Χάου να προσπεράσει την... περυσινή Μπόρνμουθ

Να ξεπεράσει η φετινή Μπόρνμουθ στο σύνολο των βαθμών εκείνη της σεζόν 2015-2016 επιθυμεί πλέον ο προπονητής των «κερασιών», Έντι Χάου, όπως δήλωσε έπειτα από την εμφατική εντός έδρας νίκη (4-0) απέναντι στη Μίντλεσμπρο.



Στόχος του Χάου να προσπεράσει την... περυσινή Μπόρνμουθ

Με 4 αγωνιστικές να απομένουν για τη λήξη του πρωταθλήματος, ο ¶γγλος κόουτς αρνείται ακόμη να παραδεχθεί ότι το σύνολό του έχει εξασφαλίσει την παραμονή του παρά το συν επτά από τη ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο, ο άμεσος στόχος του Χάου στα εναπομείναντα παιχνίδια είναι η ομάδα του να ξεπεράσει τους 42 βαθμούς της περυσινής χρονιάς, έχοντας 38 τη δεδομένη χρονική στιγμή.

 «Θα σας δώσω μια προβλέψιμη απάντηση. Πάντοτε έλεγα ότι στόχος μας είναι να ξεπεράσουν την περυσινή συγκομιδή βαθμών. Έχουμε να πάρουμε κάποιους ακόμη πόντους και θέλουμε να τελειώσουμε όμορφα τη σεζόν. Ακόμα δεν είμαστε ασφαλείς, όμως αν παίξουμε, όπως με τη Μίντλεσμπρο, όλα θα είναι καλά», είπε ο 39χρονος τεχνικός και μιλώντας για την αναμέτρηση με την «Μπόρο», προσέθεσε:

«Κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα και αυτό νομίζω ότι ήταν το «κλειδί» του αγώνα. Όταν σε ένα παιχνίδι τόσο μεγάλης σημασίας σκοράρεις τόσο νωρίς, αυτό σου δίνει μία μεγάλη ψυχολογική ανύψωση. Κάναμε την τέλεια αρχή, ήταν ένα γκολ-ορόσημο το πρώτο και μας βοήθησε πολύ στην εξέλιξη του αγώνα».