Ντάις: «Ξεχάστε τον Κιν»!

Κατηγορηματικά αντίθετος στα σενάρια που θέλουν τον κεντρικό αμυντικό της ομάδας του, Μάικλ Κιν, να αποχωρεί μετά το τέλος της σεζόν από το «Τερφ Μουρ» ήταν ο προπονητής του στην Μπέρνλι, Σον Ντάις, ο οποίος ξεκαθάρισε πως όσοι θέλουν να τον κάνουν δικό τους, θα πρέπει καλύτερα να... στραφούν σε άλλη επιλογή!  



Ντάις: «Ξεχάστε τον Κιν»!

Ο Άγγλος κόουτς τόνισε στις δηλώσεις του ενόψει του εντός έδρας ματς της Κυριακής (23/4) με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ότι οι ο 24χρονος μπακ έχει συμβόλαιο σε ισχύ με την ομάδα, ενώ και οι ίδιοι οι «κλάρετς» είναι πια πολύ πιο εύρωστοι οικονομικά σε σύγκριση με το πρόσφατο παρελθόν, γεγονός που τους επιτρέπει, όπως λέει, να έχουν το «πάνω χέρι» στην όποια απόφαση παραχώρησης όχι μόνο του Κιν, αλλά οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή τους.

«Μου είπαν μέσω της τηλεόρασης ότι ο Κιν είναι πολύ πιθανό να φύγει, όμως η πραγματικότητα είναι πως τίποτα δεν έχει αλλάξει. Αν υπήρχε ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους, θα ήταν κάτι το οποίο μόνο εμείς μπορούμε να ελέγξουμε. Είμαστε ένας διαφορετικός οργανισμός από ότι πριν μερικά χρόνια πίσω. Είμαστε πλέον δυνατοί, όσον αφορά το οικονομικό σκέλος και έτσι, μπορούμε τέτοιες αποφάσεις να τις λάβουμε, όποτε πιστεύουμε ότι έρχεται η κατάλληλη στιγμή. Προς το παρόν, δεν σκεφτόμαστε τη φυγή κανενός παίκτη μας. Ο Κιν έχει συμβόλαιο, οπότε ο κόσμος ας το ξεχάσει», είπε ο Ντάις.