Σέικσπιρ: «Είμαστε ακόμα ζωντανοί»!

Παρά την ήττα στο «Βιθέντε Καλντερόν», ο προπονητής της Λέστερ, Κρεγκ Σέικσπιρ, τόνισε μετά τη λήξη του πρώτου προημιτελικού για το Τσάμπιονς Λιγκ, ότι η ομάδα του εκμαεταλλευόμενη και τη δύναμη που αντλεί από την έδρα της, έχει τη δυνατότητα να ανατρέψει την ερχόμενη Τρίτη (18/4) το εις βάρος της 1-0 κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.



Σέικσπιρ: «Είμαστε ακόμα ζωντανοί»!

«Είμαστε ακόμα ζωντανοί και θέλουμε να παραμείνουμε στο παιχνίδι της πρόκρισης! Έχουμε μπροστά μας μία ακόμη δυνατή πρόκληση απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και ξέρουμε ότι ο επαναληπτικός θα είναι πολύ δύσκολος, όμως οι επιδόσεις μας στο «Κινγκ Πάουερ Στέιντιουμ» είναι πολύ καλές», ανέφερε αρχικά ο ¶γγλος τεχνικός των «αλεπούδων» και συνέχισε:

 «Οι οπαδοί μας απολαμβάνουν τέτοιες βραδιές, μα πρέπει στον επόμενο αγώνα να παίξουμε πιο ανοιχτά και να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες. Οφείλουμε να προσέχουμε, γιατί η Ατλέτικο είναι πολύ καλή στις αντεπθέσεις και γενικά, είναι μία ομάδα που μεταφέρει εξαιρετικά στο γήπεδο τη σκληρή δουλειά που κάνει. Εμείς, ωστόσο, έχουμε επίγνωση του καθήκοντός μας ενόψει της ρεβάνς».

Όπως ήταν εύλογο, ο Σέικσπιρ δεν παρέλειψε να κάνει και μια αναφορά στη λανθασμένη υπόδειξη πέναλτι του διαιτητή της χθεσινής αναμέτρησης, Γιόνας Έρικσον, στο μαρκάρισμα-φάουλ του Ολμπράιτον εκτός περιοχής πάνω στον Γκριζμάν που ανέλαβε και την εκτέλεση διαμορφώνοντας τελικά και το αποτέλεσμα του αγώνα.

«Είναι, ειλικρινά, μία απογοητευτική απόφαση του διαιτητή. Είναι μία φάση-κλειδί στο παιχνίδι. Δεν μπορεί να μαντεύει τέτοιες φάσεις, οφείλει να κάνει σωστή υπόδειξη. Είναι ένα καθαρό εκτός περιοχής φάουλ και τέτοιες κομβικές αποφάσεις θέλουμε όλοι να είναι σωστές».