Μουρίνιο: «Η Πρέμιερ Λιγκ δεν κερδίζεται, το Γιουρόπα ναι»

Τις πιθανότητές της θα εξαντλήσει στην Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να εξασφαλίσει μία θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης σεζόν σύμφωνα με τον Ζοσέ Μουρίνιο, που σύμφωνα με τα λεγόμενά του δείχνει να έχει κάνει και επισήμως την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ ως πρωταρχικό στόχο της ομάδας του.



Μουρίνιο: «Η Πρέμιερ Λιγκ δεν κερδίζεται, το Γιουρόπα ναι»

Υπενθυμίζεται πως ο κάτοχος του τροπαίου παίρνει απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ του χρόνου, η οποία είναι και η ουσία για τους «κόκκινους διαβόλους» όπως και αν έρθει – αν έρθει.

Με θετικά λόγια αλλά με «αλλά» μίλησε ο «Special One» για τον Λουκ Σο.

«Θέλουμε να παλεύουμε στην Πρέμιερ Λιγκ όσο είναι ακόμη μαθηματικά δυνατό. Την Πρέμιερ Λιγκ δεν μπορούμε να την κερδίσουμε, το Γιουρόπα Λιγκ μπορούμε. Είχαμε αρκετούς παίκτες που δεν έπαιξαν σήμερα και το πιο σημαντικό μετά το τρίποντο ήταν πως δεν είχαμε κανέναν τραυματισμό.

Τον Σο τον έβγαλα γιατί είχε κίτρινη και λόγω της πίεσης του κόσμου. Ήταν καλό το να τον προστατέψω, αλλά ήταν εξίσου καλό για εκείνον να παίξει μία ώρα και να κάνει μια συμπαγή εμφάνιση χωρίς λάθη, οπότε είμαι χαρούμενος για εκείνον» σχολίασε μετά το 3-0 επί της Σάντερλαντ εκτός έδρας.