Δυσαρεστημένος απΆ τη διαιτησία ο Μουρίνιο

Τα… βέλη του προς την διαιτησία του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Έβερτον (1-1) «πέταξε» ο Ζοσέ Μουρίνιο, που τόνισε επίσης πως παρά τις όποιες δυσκολίες (μαζί με τις απουσίες και τους τραυματισμούς), η ομάδα του στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο και θα μπορούσε, με την εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου, να πάρει τη νίκη. Τα… άκουσε ξανά απΆ τον Πορτογάλο ο Σο!



Δυσαρεστημένος απΆ τη διαιτησία ο Μουρίνιο

«Η εμφάνιση γενικότερη δεν ήταν πολύ καλή αλλά η διάθεση που δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν φανταστικοί. Και με μερικούς παίκτες με προβλήματα, κάποιοι άλλοι με ζητήματα αυτοπεποίθησης ήταν δύσκολο να παίξουμε καλύτερα. Πάλεψαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και με την χρήση του VAR (σ.σ. βίντεο από χρήση ριπλέι, θα υιοθετηθεί του χρόνου για το Κύπελλο Αγγλίας απΆ τον τρίτο γύρο και μετά δοκιμαστικά) , θα κερδίζαμε με 2-1 γιατί δεν υπήρχε οφσάιντ», σχολίασε ο Πορτογάλος αναφορικά με το γκολ του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς που ακυρώθηκε ως οφσάιν, και συνέχισε:

«Ήταν μια δύσκολη απόφαση για τον επόπτη. Δεν είμαι κριτής όλων αυτών. Όταν το VAR θα έρθει, θα βοηθήσει ιδιαίτερα, ειδικά εκείνους και τους διαιτητές. ΑπΆ όσο βλέπω, δεν υπήρχε κάποιο οφσάιντ αλλά αυτοί είναι οι ειδικοί. Επαναλαμβάνω πως δεν θέλω να είμαι επικριτικός μαζί τους.

Πρέπει να παραδεχθώ πως παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο σε σύγκριση με πολλά άλλα παιχνίδια. Αν είχαμε ευκαιρίες; Nαι. Αν είχαμε δοκάρι, ναι. Αν είχαμε απόφαση κατά μας; Nαι, αν και δεν θέλω να το επαναλαμβάνω. Είχαμε προβλήματα με κάποιους παίκτες μας, όμως η αγωνιστική μας νοοτροπία ήταν καλή, ο τρόπος με τον οποίο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάλεψε, ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Χρειαζόμαστε το φανταστικό σώμα του και τις εξαιρετικές ικανότητες που έχει για να παίξει ποδόσφαιρο, αλλά δεν μπορεί να παίξει βάσει του πως κατανοώ εγώ το παιχνίδι. Πρέπει να καταλάβει το παιχνίδι, πρέπει να σκέφτεται και να εξελιχθεί περισσότερο, καθώς όταν είσαι παίκτης 21 ετών, είσαι αρκετά μεγάλος για να έχεις μια καλύτερη κατανόηση του παιχνιδιού», η αντίδραση του, τέλος, για την εμφάνιση του Λουκ Σο.