«Πληγωμένος» ο Γιαγκέλκα από την ήττα

Ιδιαίτερα στενοχωρημένος, όπως αναμενόταν, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο αρχηγός της Έβερτον, Φιλ Γιαγκέλκα, έπειτα από την ήττα (3-1) της ομάδας του το Σάββατο (1/4) στο «Άνφιλντ» με αντίπαλο τη Λίβερπουλ στο κλασικό ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ.  



«Πληγωμένος» ο Γιαγκέλκα από την ήττα

«Είναι κάτι που σε πληγώνει το να χάνεις ένα τοπικό ντέρμπι. Δεν υπάρχουν και πολλά θετικά που μπορούμε να αποκομίσουμε από αυτήν την αναμέτρηση, αλλά έχουμε τώρα ένα μεγάλο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Τρίτη (4/4) και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό», σχολίασε αρχικά ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός και κρατώντας ως μόνο θετικό στοιχείο την παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών των «ζαχαρωτών», όπως ο Ντέιβις, ο Χόλγκεϊτ, ο Κάλβερτ-Λιούιν, αλλά κυρίως, ο Πένινγκτον που έβαλε και το μοναδικό γκολ της Έβερτον, συμπλήρωσε:

«Κάναμε μερικά λάθη, τα οποία αξιοποίησαν οι αντίπαλοι, ειδικά στο τρίτο γκολ που τους έδωσε μεγάλο πλεονέκτημα με μισή ώρα παιχνιδιού να απομένει. Αυτό ήταν λίγο απογοητευτικό, όμως οι μικροί παίκτες μας έκαναν τους εαυτούς τους περήφανους και η εμφάνισή τους αποτελεί σπουδαία εμπειρία. Εύχομαι να χτίσουν πάνω σε αυτή».