Δεν υποτιμά την Λιθουανία ο Σάουθγκεϊτ

Την δέουσα προσοχή απέναντι στην Λιθουανία (26/3, 19.00) και στους όποιους κινδύνους ενδέχεται να αντιμετωπίσει από εκείνη η Αγγλία στις αντεπιθέσεις, συνέστησε στους παίκτες του ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ενόψει του αγώνα του «Γουέμπλεϊ» στο πλαίσιο του 6ου προκριματικού ομίλου.  



Δεν υποτιμά την Λιθουανία ο Σάουθγκεϊτ

«Θα πρέπει να δώσουμε την απαραίτητη προσοχή στους επιθετικούς τους παίκτες. Είναι πολύ καλοί στις αντεπιθέσεις. Χρειάζεται να σιγουρέψουμε ότι θα είμαστε προσεκτικοί στην δημιουργία του παιχνιδιού μας.

Θέλουμε να παίξουμε έχοντας καλό ρυθμό και να τους πιέσουμε, διατηρώντας όμως την απαραίτητη ψυχραιμία στο παιχνίδι μας. Απέναντι στην Γερμανία πιστεύω πως  υπήρξαμε αρκετά επιθετικοί ακόμα και χωρίς την μπάλα. Μερικές φορές το να διατηρείς την ψυχραιμία σου ενώ βρίσκεται στο δεύτερο μισό του γηπέδου, είναι ένα καλό στοιχείο.

Είναι σημαντικό να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις και να μπορέσουμε να το πράξουμε. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστούμεαν δεν έχουμε σκοράρει στα πρώτα 25-30 λεπτά», ήταν τα λόγια του Άγγλου τεχνικού ενόψει της αυριανής αναμέτρησης στο «Γουέμπλεϊ».