Δίνουν το Γουέμπλεϊ στην Τότεναμ

Από τη νέα αγωνιστική περίοδο, εφόσον το αποφασίσει, η Τότεναμ θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το Γουέμπλεϊ σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της κι όχι μονάχα στα ευρωπαϊκά ματς...  



Δίνουν το Γουέμπλεϊ στην Τότεναμ

Έπειτα από συνέλευση 3,5 ωρών στο Διοικητικό Συμβούλιο του Μπρεντ στο Λονδίνο, πάρθηκε η απόφαση να παραχωρηθεί το «στολίδι» της αγγλικής πρωτεύουσας στα «σπιρούνια» για 27 παιχνίδια και μάλιστα, ανοίγοντας σε κάθε παιχνίδι όλες τις θύρες, πράγμα που σημαίνει 90.000 κόσμος και φυσικά πολλά έσοδα.

Στην Τότεναμ «τρέχουν» το θέμα του νέου γηπέδου, το οποίο όσο περνάει ο καιρός όλο και πλησιάζει στην τελική του μορφή, όμως η ομάδα θα μπει στο νέο της «σπίτι» από το 2019.

Αυτό σημαίνει ότι για δύο αγωνιστικές περιόδους θα πρέπει να βρει λύση. Κι αν για την ποδοσφαιρική χρονιά 2018-2019 θεωρείται δεδομένη η ολοκληρωτική μετακόμιση στο Γουέμπλεϊ, δεν ισχύει – ακόμα – το ίδιο για την επόμενη σεζόν.

Η διορία που έχουν οι άνθρωποι της Τότεναμ ολοκληρώνεται στις 31 του μηνός και καλούνται να επιλέξουν αν τελικά θα συνεχίσουν με τα ευρωπαϊκά ματς στο Γουέμπλεϊ και θα προσπαθήσουν να μην επηρεαστεί ακόμα τόσο πολύ το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» από τα έργα, ώστε να μπορούν να διεξαχθούν εκεί τα ματς πρωταθλήματος και Κυπέλλου.