Συγχαρητήρια σε παίκτες και κόσμο ο Σέικσπιρ

Την μεγάλη πρόκριση της Λέστερ στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ αφιέρωσε στους φιλάθλους της ομάδας ο Κρεγκ Σέικσπιρ, τους οποίους ευχαρίστησε για την στήριξη τους στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στη Σεβίλλη (2-0), καθώς και τους παίκτες του για την ψυχραιμία και το πλάνο που τήρησαν απ’ την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης!



Συγχαρητήρια σε παίκτες και κόσμο ο Σέικσπιρ

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος με τους παίκτες μου. Φυσικά σε μια τέτοια κλήρωση, με μια απ’ τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, έπρεπε να σιγουρέψουμε πως θα κρατήσουμε την ψυχραιμία μας.

Χρειαζόμασταν να δείξουμε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο και πιστεύω ότι το κάναμε από το πρώτο λεπτό. Αυτό ήταν το πλάνο μας, να προσπαθήσουμε δηλαδή να τους κάνουμε να ζήσουν όσο πιο άβολα γίνεται. Δεν θέλαμε να παίξουν με το δικό τους στυλ και αυτό φαινόταν από το πρώτο λεπτό.

Γνωρίζουμε το πότε οι φίλαθλοι μας βρίσκονται πίσω απ’ την ομάδα και μπορούν να την ‘ανεβάσουν’ ψυχολογικά, αλλά επίσης και οι παίκτες μπορούν να εξυψώσουν τους παίκτες με το ποδόσφαιρο που παίξαμε απ’ την αρχή», ήταν τα όσα ανέφερε μετά τη νίκη-πρόκριση των «αλεπούδων» επί της Σεβίλλης.

Όσο για το πώς νιώθει ο ίδιος που η ομάδα του θα βρίσκεται στις οχτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, εκείνος απάντησε: «Θα είναι μια αξέχαστη στιγμή για οποιονδήποτε στον σύλλογο, συμπεριλαμβάνοντας και του εαυτού μου, και των φιλάθλων επίσης. Όποιος είναι αφοσιωμένος στην ομάδα, μπορεί να είναι περήφανος για την εμφάνιση μας».